Hotelopia

Alle anmeldelser

Hotelopia

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Lise D.
Jeg må sige, at min oplevelse med Hotelopia var fantastisk! Jeg blev bekymret, da jeg læste de tidligere anmeldelser, så jeg sendte en besked til Hotelopia med mine bekymringer, og med hver e-mail,...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Canada ombooking

  Jeg må sige, at min oplevelse med Hotelopia var fantastisk! Jeg blev bekymret, da jeg læste de tidligere anmeldelser, så jeg sendte en besked til Hotelopia med mine bekymringer, og med hver e-mail, jeg sendte, var der mange, jeg modtog et beroligende og hurtigt svar. Den sidste e-mail, Hotelopia, ringede til hotellet jeg reserverede og sendte mig mit reservationsnummer, som blev givet af hotellet. Jeg ringede til hotellet, og ja, de havde mit navn, dato osv.

  Jeg kan se, at der er en række negative anmeldelser om Hotelopia, men min seneste oplevelse var en 5* en. Jeg var nødt til at annullere en hotelreservation til Vancouver, fordi vores krydstogt, der tog derfra, blev aflyst; det var en ikke-refunderbar reservation. Charlotte, som håndterede min situation over telefonen, var fremragende til at arrangere en refusion, og pengene blev krediteret tilbage på mit kort inden for et par dage. Sådan en behagelig forandring for nogen at tage ejerskab af et problem, der ikke er ligetil, og løse det. Vil virkelig bruge dette firma igen.


Andre læste også

Logo I am sterdam

I am sterdam

1 anmeldelser

Ved du hvordan du får mest ud af din ferie i den hollandske hovedstad, Amsterdam? Når man er på storbyferie, handler det om at f&...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Hotelopia

Rejseindustrien er blandt de største i verden og hver dag bliver der bestilt tusinder af rejser verden over. Derfor er der en lang række tjenester og hjemmesider, man kan benytte til at planlægge og bestille sin næste rejse. Skal man eksempelvis rejse til en eksotisk destination, hvor man ikke taler sproget på forhånd og derfor ikke kan forstå hvad der står skrevet på de lokale hjemmesider for hotelbestillinger, så vil man ofte benytte en tredjepartsjeneste til, at betille og betale for hotelopholdet. I den forbindelse afhænger man i høj grad af, at hjemmesiden er i stand til at formidle kontakt til det lokale hotel, således at der ikke opstår problemer med bookingen. I den forbindelse er det vigtigt at man undersøger markedet nøje for at sikre sig, at man vælger en pålidelig service. Den bedste måde at foretage den slags undersøgelse på, er ved at læse kundeanmeldelser fra andre rejsende, der har benyttet tjenesten før, og derfor kan enten anbefale eller fraråde deres services.

Om Hotelopia
Hotelopia er en del af Hotelbeds, hvilket er et globalt rejsebureau med hovedkontor i Palma de Mallorca (Spanien), der tilbyder services til omkring 30 millioner kunder fordelt mellem mere end 180 lande verden over. Hovedformålet med hjemmesiden er, at tilbyde forbrugere tjenester indenfor rejseindustrien: hotelbookinger, transfers, entrébilleter til forskellige seværdigheder ved feriedestinationen mm.

Produkter og Services hos Hotelopia
Hovedformålet med hjemmesiden for virksomheden Hotelopia er, at hjælpe rejsende forbrugere eller forretningsfolk med at finde og reservere hoteller og seværdighederenkelt og sikkert, samt til et prisniveau der passer ind i deres budget. Hos Hotelopia kan man vælge imellem en række forskellige hoteller og ferielejligheder i forskellige prisklasser. De tilbyder alt fra luksushoteller med fem stjerner og spaoplevelser, til simple lejligheder og værelser til en billig penge. 
Hotelopia reklamerer med, at de kan tilbyde hotelophold og ferielejligheder i de mest populære turistdestinationer på globalt plan, og at de dagligt arbejder på, at tilføje nye muligheder til deres hjemmeside. Bestiller man hos dem, kan man vælge mellem omkring 94.000 hoteller, fordelt på circa 7.500 forskellige feriedestinationer i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien og Caribien. 
Hjemmesiden har forskellige søgefunktioner, hvor man eksempelvis kan indtaste sine rejsedatoer og feriedestination, for derved at finde hoteller med ledige værelser for den ønskede periode. Man kan benytte sig af forskellige filtre, således at man kan sørge for kun at se relevante søgeresultater. Måske ønsker man kun at se på luksushoteller, det kan være at man har et stramt budget, eller hvis man er på forretningsrejse og derfor skal bo meget tæt på relevant kontorbygninger.
Betaling via hjemmesiden er certificeret gennem Worldpay, hvilket betyder, at reservationer og betalinger er sikrede, og at alle indtastede informationer bliver krypterede for at tilføje et ekstra lag af sikkerhed til transaktionerne. Booker man via deres hjemmeside, kan man betale med enten Visa, Mastercard eller Paypal.

Komplimenter, Klager og Tips til Hotelopia
Har du bestilt hotelværelse, fly eller oplevelser gennem Hotelopia, så vil vi rigtig gerne høre fra dig her på siden. Hjælp andre rejsende med at beslutte, om deres næste ferie skal planlægges ved brug af denne tjeneste, eller om de bør foretage deres bestillinger via en anden hjemmeside.