Hotels 41

Alle anmeldelser

Hotels 41

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Trivago

Trivago

1 anmeldelser

Hvor rejsende før i tiden havde få valgmuligheder og måtte benytte rejseagenter og brochurer, som det eneste grundlag for deres ...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Hotels 41

Ankom til Hotels 41's private indgang med udsigt over Royal Mews of Buckingham Palace, gennemsyret af den subtile duft af Hotel 41s egen signaturduft, og bliv budt velkommen med en personlig check-in og et glas fra deres smukke champagnevogn. I dit soveværelse eller suite kan du opdage et udvalg af hjemmelavede lækkerier skabt af deres Executive Chef sammen med en yderst behagelig, håndlavet Savoir-seng. En uforglemmelig oplevelse begynder.

Sikre rejser
I løbet af det seneste år har deres vidunderlige team arbejdet så hårdt for at sikre, at deres smukke hotel er klar til at tage imod gæster, implementere nye velværeforanstaltninger, reparation, rengøring og træning. De har installeret luftrensere i alle offentlige områder, de har implementeret en ny og bæredygtig selvdesinfektionsløsning, og de har indgået et samarbejde med betroede læger, som vil tilbyde PCR Covid-19-test på hotellet og levere resultater med hurtighed og lethed.

Den lille indgang til Hotel 41 ligger lige ved siden af ​​dets større søsterhotel, The Rubens, og overfor Royal Mews på den travle Buckingham Palace Road. Victoria, selvom det ikke er den mest karakterfulde del af hovedstaden, er bestemt praktisk. Ikke alene er du en fem-minutters gåtur fra Victoria Station (med dens effektive selvbenævnte undergrundslinje), men attraktioner såsom Westminster Abbey og Harrods er inden for 20 minutters gang.

Det umiddelbare område har for nyligt opstået nogle interessante spisemuligheder med markedshaller, en samling af madboder, der serverer alt fra tacos til fish and chips, og en spredning af siddende restauranter (herunder Jason Athertons Hai Cenato) i Nova-udviklingen, alt sammen inden for fem minutters gang.

Stil og karakter
En elevator i den lille monokrome lobby lyner dig op til femte sal, hvor hotellet ligger. Executive Lounge er omdrejningspunktet for Hotel 41, hvor gæster tjekker ind, spiser morgenmad, drinks, eftermiddagste og forkæler sig selv med et udvalg af gratis lækkerier fra spisekammeret på ethvert tidspunkt af dagen eller natten. Det er et indbydende rum med vægge med træpaneler og hylder fulde af bøger med forgyldte kanter, der skaber en klubstemning. Et mønstret gulvtæppe, kandelabre, plyssort fløjlsbanketter og højryggede læderstole forhindres i at blive for kloge af ringen af ​​ovenlys, der frisker rummet op.

Service og faciliteter
Personlig service, der går ud over det, 41 handler med, og den begynder før du tjekker ind med en gæstepræferenceformular, der tilbyder alt fra luftfugtere til yogamåtter og endda en motionscykel på dit værelse.

Når man først er der, opfordres der meget til forkælelse (og inkluderet i prisen på værelset). Der er champagneglasset rullet rundt på en trolley under check-in, 24-timers spisekammer fyldt med chips, nødder, frugt og chokolade, og minifryseren fyldt med små bøtter med Judes is. Om eftermiddagen bringes rundhåndet scones fyldt med fløde og marmelade frem, og først på aftenen serveres varme og kolde kanapeer såsom thai-bøfssalat og ostekroketter. Og det stopper ikke der, senere opfordres gæsterne til at 'plyndre spisekammeret', som er fyldt op med brød, ost, en varm ret og et udvalg af buddinger (tilgængelig indtil kl. 01.00).

Tak fordi du læste om Hotels 41
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Hotels 41 kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.