Hotwire

Alle anmeldelser

Hotwire

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Trivago

Trivago

1 anmeldelser

Hvor rejsende før i tiden havde få valgmuligheder og måtte benytte rejseagenter og brochurer, som det eneste grundlag for deres ...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Hotwire

Når det kommer til rejser, er teamet hos Hotwire meget som dig. De bringer altid rejsetips og historier tilbage fra deres eventyr, fordi de ikke kun tænker på rejser, de går ud og lever dem. Og ligesom dig brænder de for at dele insiderviden om destinationer, finde gode tilbud eller blot finde måder at spare tid og energi på, når du planlægger og booker den næste fantastiske ferie. De forstår, at jo mere de rejser, jo mere beriger de vores liv.

Hotwire er bygget til folk som dig, fordi de ved, at når det er nemt at bestillerejser og spare penge, vil du rejse oftere og få mere ud af de rejser, du tager. Det er grunden til, at de er en online rejsesider, der tilbyder dybe rabatter gennem deres specielt forhandlede Hot Rate-tilbud. Det er grunden til, at de udviklede en rejseapp til smartphones og tablets, og hvorfor de altid jagter og tilbyder dig en række eksklusive tilbud. Uanset om du har brug for en lejebil til en roadtrip i denne weekend, et hotel i sidste øjeblik i nærheden af ​​venner eller familie, eller blot den bedste pris i et fantastisk kvarter, du gerne vil udforske, har Hotwire dig dækket.

Internationale rejser
Du er ansvarlig for at sikre, at du opfylder krav til udenlandsk indrejse, og at dine rejsedokumenter, såsom pas og visa (transit, forretning, turist og andet), er i orden, og at eventuelle andre krav til udenlandsk indrejse er opfyldt. Hotwire har ingen særlig viden om udenlandske indrejsekrav eller rejsedokumenter. De opfordrer indtrængende kunder til at gennemgå rejseforbud, advarsler, meddelelser og meddelelser udstedt af de relevante regeringer, før de reserverer rejser til internationale destinationer.
 
Pas og visum 
Du skal kontakte den relevante ambassade eller konsulat for at få disse oplysninger. Kravene kan ændre sig, og du bør tjekke for opdaterede oplysninger før booking og afrejse. De påtager os intet ansvar, hvis du bliver nægtet adgang til en flyvning eller til et hvilket som helst land på grund af din manglende medbringelse af det korrekte og passende pas, visum eller andre rejsedokumenter, der kræves af et hvilket som helst flyselskab, myndighed eller land, inklusive lande, du måske lige er passerer igennem. Dette inkluderer alle stop foretaget af flyet, også selvom du ikke forlader flyet eller lufthavnen.
 
Sundhed
Anbefalede vaccinationer til rejser kan ændre sig, og du bør konsultere din læge for aktuelle anbefalinger, før du rejser. Det er dit ansvar at sikre, at du opfylder alle sundhedsadgangskrav, opnår de anbefalede podninger, tager al anbefalet medicin og følger alle lægeråd i forhold til din rejse.

Disinsektion
Selvom det ikke er almindeligt, forbeholder de fleste lande sig retten til at desinkere fly, hvis der er en formodet trussel mod folkesundheden, landbruget eller miljøet. Verdenssundhedsorganisationen og International Civil Aviation Organisation har godkendt følgende desinfektionsprocedurer: Sprøjt flyets kabine med et aerosoliseret insekticid, mens passagererne er om bord, eller behandl flyets indre overflader med et restinsekticid, mens passagererne ikke er ombord.

Hotwire vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside