I am sterdam

Alle anmeldelser

I am sterdam

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Lasse I.
Kortet gav os ubegrænset rejse med sporvogne samt en række attraktioner. Vi besøgte stats- og Van Gogh-museerne i Zaans-regionen, diamantmuseer, Pianola-museet og tog en kanalrundfart. Vi var også ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Van Gogh-museerne

  Kortet gav os ubegrænset rejse med sporvogne samt en række attraktioner. Vi besøgte stats- og Van Gogh-museerne i Zaans-regionen, diamantmuseer, Pianola-museet og tog en kanalrundfart. Vi var også i stand til at få rabat på adgang til Heineken Experience, en gratis Bols i De Drie Flesches og penge på regningen i Bar Bitterbal. Kortet var nemt at bruge, praktisk og god værdi for pengene.

  Vi brugte I Amsterdam-kort under vores 3-dages ophold i Amsterdam. Det er super praktisk! Samt servicen er super god. Nem at bruge og rentabel, hvad kan være en bedre kombination.

  Mange tak for en fed oplevelse, vil helt klart komme igen


Andre læste også

Logo Center Parcs

Center Parcs

0 anmeldelser

Ferie, alene ordet giver os smil på læben, og vi glædes til den ferie, vi skal holde i år, eller vi mindes med glæde ...

Logo Flybillet

Flybillet

0 anmeldelser

Ferien står for døren, og når du skal finde der, hvor du skal hen, så er der altid nogen, som står klar, men hvis du...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

I am sterdam

Ved du hvordan du får mest ud af din ferie i den hollandske hovedstad, Amsterdam? Når man er på storbyferie, handler det om at få set så meget af byen som muligt, opleve berømte attraktioner og blive inspireret af alt hvad byen har at byde på. Men hvis man ikke ligefrem bor i byen, kan det både blive dyrt, forvirrende og stressende. Hvordan kommer man nemmest rundt? Hvad er lige de vigtigste attraktioner? Er alle attraktionerne i midtbyen, eller kan det være det værd at tage et lille smut i udkanten? På siden her kan du læse om I amsterdam, som mener at have svaret på alle dine storbyferie-kvaler.

Om I amsterdam
I amsterdam tilbyder City Cards, der skal gøre det nemt at opleve alt hvad Amsterdam har at tilbyde. Kort kan købes over deres webshop, hvor man også kan læse blogindlæg om at arbejde, bo og rejse i Amsterdam. Derudover kan kortene købes i virksomhedens to fysiske lokationer ved ankomst til Amsterdam. Der er to ugers fortrydelsesret på kortet og det kan afbestilles ved at sende en email til citycard@iamsterdam.com.

Produkter og Services
Den hollandske hovedstad har masser af interessante seværdigheder såsom Van Gogh Museet, Rembrandts hus og Rijksmuseum. I amsterdam City Card giver adgang til 70 museer og attraktioner. Amsterdam er kendt som en af de største cykel-byer i verden. Cykel er den absolut bedste måde at opleve storbyen på ifølge populære rejseguides. Næstbedst er offentlige transportmidler. I amsterdam City Card giver adgang til cykelleje,metro, tog og bus samt kanalrundfarter i Amsterdam, Haarlem og Zaanse. Derudover giver kortet rabat på adskillige restauranter og teatre samt udflugter. Man kan vælge at tilføje Amsterdam Regional Travel Ticket til sit City Card og opleve verdenen lige udenfor den berømte hovedstads dørtærskel.
Kortet kan afhentes på to lokationer. Vil man være lidt på forkant, kan man afhente det allerede i lufthavnen ved I amsterdam Visitor Center. Har man allerede arrangeret transport fra lufthavnen, eller ankommer man evt. via tog, kan kortet også afhentes på Amsterdam Central Station. Kortet afhentes ved at fremvise sin voucher, enten på sin smartphone eller på print. City kortet aktiveres når det for første gang tages i brug. I amsterdam tilbyder City Cards, der er gyldige i 1-5 dage.
Det er vigtigt at notere sig, at det ved udvalgte museer er nødvendigt at reservere en tid i forvejen. Dette gøres via hjemmesiden iamsterdam.com/timeslot.
Er du som mange andre, og ønsker at se dit kort på forhånd, så du kan planlægge din ferie i detaljer? I amsterdam har udviklet enapp, der viser hvor man får rabat, gemmer dine lokationer og giver dig mulighed for at planlægge din storbyferie.

Komplimenter, Klager og Tips til I amsterdam
Når man er på ferie er der begrænset tid. Derfor er det så vigtigt at planen holder. Du kan hjælpe rejsende med at få den bedst mulige tur til Amsterdam ved at efterlade en anmeldelse af I amsterdam. Har du prøvet I amsterdams City Cards? Gav de adgang til de attraktioner du ville se? Er kortet nemt at benytte? Aktiverede kortet, og virkede det som det skulle? Er app´en brugervenlig? Vi glæder os til at høre fra dig!