Insight Vacations

Alle anmeldelser

Insight Vacations

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Insight Vacations

Når du rejser med Insight Vacations, er hvert sekund magisk. Du vil ikke bare se en destination, du vil lære den at kende, mærke den og smage den. Rejs med stil og bo på førsteklasses hoteller på det rigtige sted. Oplev nye kulturer og mennesker med autentiskekulinariskeoplevelser, der tager dig til hjertet af en destination. 

En omhyggeligt udformet samling af minder. Når du rejser med Insight, byder de dig velkommen til autentiskeoplevelser, spændende aktiviteter og ekspertindsigter, som du aldrig ville opleve som selvstændig rejsende. Din rejse inkluderer unikke Insight-oplevelser fra en nøje udvalgt samling på mere end 70.

Lækker autentisk spisning
Et godt måltid handler ikke kun om lækker mad, det handler også om rammerne, servicen, beliggenheden – og selvfølgelig godt selskab – som er afgørende for et mindeværdigt måltid. Når du rejser med os, giver de kulinariskeoplevelser, der giver dig mulighed for at opleve hjertet og sjælen på hver destination. Plus, de har designet deres lækkert udformede menu til perfekt at komplementere hver dag på din rejse med dem.

Hos Insight tror de på, at hvor du bor kan gøre forskellen mellem en god ferie og en mindeværdig. Det er derfor, de udviser den største omhu med at udvælge hoteller, der er virkelig bemærkelsesværdige med hensyn til stil, beliggenhed og service.

Rejs med stil
Når du rejser med Insight Vacations, ønsker de, at du skal føle dig afslappet og godt tilpas under hele din ferie. Så vi sørger naturligvis for kørslen, så du kan læne dig tilbage og nyde rejsen. Deres erfarne buschauffører er omhyggeligt udvalgt til at give dig jævne overførsler til din destination via de bedste og mest naturskønne ruter. I din specialdesignede Insight Vacations-bus vil du sidde højt over trafikken og nyde den bedst mulige udsigt, aircondition og dobbelt så meget benplads som en standardbus. Og med vores gratis Wi-Fi kan du holde dig opdateret online og dele dine billeder og oplevelser.

Insight Vacations er forpligtet til dit velbefindende
De har alle tilpasset os denne nye verden, hvor det er vigtigt for dem at tage ekstra skridt for at forblive sunde. Derfor kan du rejse med dem med ro i sindet, da de har taget adskillige nye tiltag for at forbedre deres hygiejnestandarder og protokoller. Deres gæsters og deres teams sundhed og velvære har altid været deres primære bekymring og vil fortsat være det i fremtiden.

I denne nye, hurtigt skiftende COVID-19-æra gør de alt, hvad de kan for at tilpasse os de nye krav og forventninger. Nedenfor er nogle vigtige nye trin og procedurer, de har indført for at forbedre hygiejneprotokoller, opretholde den fysiske afstand, der kræves af de relevante myndigheder og give dig den ro i sindet, du har brug for på dine rejser i disse nye tider.

Ekspertuddannede rejsedirektører
Insight Vacations's rejsedirektører er blevet uddannet i de nye og forbedrede hygiejne- og afstandsprocedurer. Under din rejse vil de handle omhyggeligt og overvåge vores gæsters hygiejneetikette. De vil reagere, når det er nødvendigt og give råd for at sikre, at høje standarder opretholdes. De sikrer også, at du er godt informeret om eventuelle nye protokoller, der kræves i disse områder før din rejse, og at du samarbejder med vores rejsedirektører på din rejse og følger deres råd og instruktioner. Deres rejsedirektører træffer forebyggende foranstaltninger for at sikre dit velbefindende, og i tilfælde af at der opstår uventede problemer under din rejse, vil de aktivere yderligere protokoller.

Det er ikke kun din rejsedirektør og chauffør, der passer på dig. Bag kulisserne er vores operations- og gæsterelationsteams i kontakt med dem og til rådighed 24/7, så du kan være sikker på, at du er i gode hænder.

Insight Vacations vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.