Isango!

Alle anmeldelser

Isango!

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

Isango!

Isango's mission er "at give alle mulighed for at opleve det unikke i verden sammen med os". På over 300 destinationer giver deres ture, aktiviteter og ventures unikke og betagende øjeblikke for førstegangsrejsende, lokale og alle derimellem. Som en kundecentreret virksomhed ser de deres mission statement som en forpligtelse over for deres kunder. DeVi opfylder denne forpligtelse ved konstant at udvikle deres portefølje af håndplukkede, kurerede oplevelser for at fremvise de bedste rejseeventyr, som du kan undersøge og booke med et tryk på en knap.

Isango's vision
Deres vision hos isango! er at "hjælpe folk til at opleve verden på berigende og oplysende måder. For dem handler rejser om at fordybe sig i nye steder, nye kulturer og nye samtaler. Det handler om at forbinde med noget uden for hverdagen. Ved at give disse unikke rejseøjeblikke, vi de være grunden til, at folk rejser og udforsker, de vil være grunden til, at folk går ombord på deres fly eller tjekker ind på deres hotel. Isango vil være pioneren, innovatøren, navnet, der er kendt for erfaringsrejser - uanset om det er en bustur i dag eller rumrejse i morgen (de arbejder på det).

Isango gør tingene lidt anderledes
De håndplukker deres ture - De tilbyder ikke hver enkelt version af hver enkelt oplevelse, som andre virksomheder gør. I stedet udvælger de ture, som de tror, ​​at du vil opleve det unikke ved verdenen, mens du opfylder deres egne høje standarder for kundetilfredshed. Dette sparer dig tid ved at tage arbejdet ud af at sammenligne flere muligheder. I stedet starter vores fremragende indholdsforfattere fra bunden og omskriver alt deres indhold for at gøre det relevant og forståeligt for dig, kunden.

Premium service uden premium prisskilt.
På trods af alt dette ved de, at bundlinjen er værdi for pengene. Deres fremragende leverandørforhold garanterer, at du ikke finder den samme aktivitet billigere andre steder - udfordr dem til at bevise, at du tager fejl!

Isango er nået langt
De startede i 2007. Dengang (som det er almindeligt med startups) var de kun en håndfuld drømmere, der sad i Starbucks bevæbnet med mobiltelefoner og bærbare computere.

I dag er de et af de mest respekterede mærker i rejsebranchen. De har et stort, dygtigt og tværfagligt team, et omfattende leverandørnetværk, succesfulde B2B-partnerskaber og – vigtigst af alt – tilfredse kunder i alle dele af verden.
 
Nye produkter, hjemmesideforbedringer, nye partnerskaber - de arbejder på det hele. På samme tid. De håber at tage dig med til Experience SPACE en dag - vent og se!

Særlige forespørgsler
Venligst informer Isango på tidspunktet for reservationen om eventuelle specielle ønsker om tjenester eller faciliteter, der ikke er inkluderet i din reservation. De vil foretage forespørgsler med de relevante tjenesteudbydere og, hvor det er muligt, forsøge at imødekomme din anmodning. Bemærk dog, at sådanne anmodninger ikke kan garanteres.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Isango?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.