Italia Rail

Alle anmeldelser

Italia Rail

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

O
Olivia R.
Jeg reserverede fire intercity-rejser til vores tur for fem af os i marts/april i år. Jeg havde absolut ingen problemer overhovedet, det var glat og nemt. Du behøver ikke billetter, du oplyser blot...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fed oplvelse og rejse

  Jeg reserverede fire intercity-rejser til vores tur for fem af os i marts/april i år. Jeg havde absolut ingen problemer overhovedet, det var glat og nemt. Du behøver ikke billetter, du oplyser blot dit bookingnummer, når ledsagerne kommer igennem og tjekker billetter. Personalet tjekkede ofte reservationen, før vi steg på, men det var nemt at finde det rigtige tog med de store tavler på alle de store stationer.

  Jeg fandt ud af efter booking gennem Italiarail, at ved at booke direkte med Trentalia ville vi have haft bedre muligheder, hvis vi gik glip af et tog, hvilket var en fejl, jeg gjorde, da jeg skyndte mig at få billige priser. Vi sørgede bare for, at vi var rigtig tidlige til alle vores reservationer.


Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Italia Rail

Mange rejsende verden over mener, at togpas er et spændende valg, hvis man er op udkig efter en billigere og mere fleksibel rejseform. Specielt hvis man planlægger at rejse vidt omkring i et eller flere lande, og hvis man endnu ikke har planlagt hele ruten, men istedet ønsker at kunne rejse rundt spontant, så kan et togpas potentielt være et passende valg, da denne type pas normalt giver adgang til de fleste jernbanestrækninger. Er dette en mulighed man overvejer, bør man dog altid huske at undersøge de forskellige muligheder grundigt, før man booker. Det er især vigtigt at gøre sig klar på, hvor lang tid billetten strækker sig over, samt hvilke jernbanestrækninger, der er inkluderet. I den forbindelse kan man med fordel læse kundeanmeldelser igennem fra andre rejsende, der allerede har benyttet samme togpas, således at man gennem deres tips og erfaringer, kan vurdere om det pågældende togpas kan leve op til de krav og behov man har til sin egen rejse.

Om Italia Rail
Virksomheden Italia Rail blev oprettet i 2004 og har i dag kontorer spredt ud over hele verden, herunder i USA, Canada, Australien og Storbritannien. Virksomheden har specialiseret sig indenfor togpas, hvor deres fokus er tog på tværs af hele Italien, samt mange steder i Europa. I den forbindelse kan man hos Italia Rail købe togpas til mere end 80.000 højhastigheds- og regionale togruter. Disse inkluderer kendte services som EurostarFrecciabianca InterCity & EurocityTGV, Eurail, Interrail samt mange flere. 

Produkter og Services hos Italia Rail
Virksomheden ItaliaRail har som mission at gøre det nemt og billigt for deres kunder, at købe italienske og europæiske billetter til tog online. Via deres online platform kan man både købe billetter beregnet til endagsture, samt mere fleksible, flerdages togkort, der strækker sig over længere perioder. Man kan benytte deres platform fra alle steder i verden og på en lang række forskellige enheder, herunder smartphone, Ipad, PC og Laptop. Derudover kan man via deres hjemmeside finde en lang række oplysninger omkring italienske togrejser, detaljerede oplysninger om Italiens store byer, tog og tilhørende togstationer. Derudover kan man finde tips og ideer til at rejse med tog gennem Italien, herunder hvad man bør pakke til sin rejse, hvordan man bedst kan planlægge sin tur, samt hvilke attraktioner, der anbefales under rejsen.
Virksomheden har via deres platform direkte realtidsforbindelse til det italienske jernbanereservationssystem, hvilket de selv forklarer giver dem mulighed for, at tilbyde deres kunder fordelagtige priser og et bredt udvalg af afgange.
Som kunde hos dem har man yderligere adgang til online support via virksomhedens chat helpdesk med der kan hjælpe med både viden, vejledning og ekspertise indenfor jernbaner, togrejser og ligende.
Køber man togpas hos Italia Rail, så tilbyder de ekspresforsendelse i hele verden, i forbindelse med køb af Eurail eller InterRail Pass.

Komplimenter, Klager og Tips til Italia Rail
Har du mulighed for at hjælpe andre med at planlægge deres næste togrejse, således at de får de bedste chancer for at få en god tur ud af det? Hvis du tidligere har rejst med Italia Rail og har mulighed for at skrive en kundeanmeldelse omkring dine oplevelser med denne virksomhed her på siden, så kan det være til stor gavn for alle andre der læser med her, for at lære mere omkring deres togpas.