JustFly

Alle anmeldelser

JustFly

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

JustFly

JustFly blev lanceret i 2012 og steg hurtigt til at blive et af Nordamerikas succesrige online rejsebureauer med speciale i flyvninger. Forpligtet til at sælge de billigsteflybilletter på et stadig mere konkurrencepræget marked. JustFly betjener stolt millioner af mennesker hvert år, hvilket gør det til et websted til at planlægge, booke og administrere alle dine rejseplaner.

JustFly blev grundlagt på princippet om, at udvidelse af rejsemuligheder og at forbinde mennesker på tværs af grænser øger den menneskelige bevidsthed, reducerer frygt og inspirerer til positiv forandring.

Lederteam
JustFly's Groups ledelsesteam består af fagfolk fra forskellige baggrunde såsom teknologi, finans, teknik, jura, marketing og kommunikation. Denne stærke, innovative og agile gruppe arbejder sammen for at drive banebrydende udvikling inden for rejseteknologi og kundeservice.

Forbinder mennesker rundt om i verden
JustFly gør rejser tilgængelige, hvilket giver flere mennesker mulighed for at besøge nye steder og udforske nye kulturer. Med millioner af kunder betjent om året er deres mål at give rejsende de billigste tilgængelige fly, sammen med optimale rejseplaner og enestående kundeservice.

Svævende til nye højder
At hjælpe mennesker med at forbinde på tværs af grænser starter med, at deres medarbejdere er forbundet med hinanden og til deres kunder. Det opnår de ved at investere massivt i både teknologi og mennesker, hele tiden stræber efter at forbedre medarbejderen og kundeoplevelsen. De er stolte af hovedkvarter i Montreal og vokser hurtigt.

Får jeg yderligere rabatter for mit spædbarn/barn?
Absolut. Mange flyselskaber tilbyder billigere flybilletter til spædbørn og børn på internationale flyvninger. Imidlertid er rabatflyvninger til spædbørn og/eller børn til indenrigsrejser til USA sjældne.

Er det billigere at flyve på bestemte dage?
Ja, onsdag og torsdag er de billigste dage at flyve på. De fandt dette ved at analysere tusindvis af flyvninger.

JustFly's ekspert flytrackere søger så mange flyselskaber og flyrejser som muligt, hver chance de får. Det gør de med den nyeste teknologi. De finder billige flyrejser, og deler dem derefter med dig.

Hvad kan JustFly ellers gøre for at hjælpe dig med at spare penge?
JustFly's billetalarmer, pristrend-diagrammer og booking af flere billetter hjælper dig også med at finde lavprisfly. Du kan også betale i rater. Vi tilbyder også hoteller og biludlejning til gode priser. I gennemsnit søger de over 400 flyselskaber. De er altid på udkig efter nye flyselskaber og billigere billetter. JustFly's Price Trend-værktøj er designet til at hjælpe dig med at spare penge. Vælg en destination. Vælg den bedste bookingdato. Få den billigste flybillet. Prøv det selv!

Flypris og tilgængelighed ændres ofte. JustFly opdaterer flydata hver chance, de får. Dette hjælper med at undgå uønskede overraskelser. Men når du finder en god pris, så bestil den med det samme. Deres dedikerede rejsebureauer vil gøre deres bedste. Deres mål er at give dig den billigste flyrejse hver gang. 

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om JustFly
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.