Kayak

Alle anmeldelser

Kayak

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

Kayak

Siden 2004 har KAYAK revolutioneret rejsebranchen. Metasøg efter rejser? Det var der ingen, der gjorde. Indtil de gjorde det.

I dag behandler de milliarder af anmodninger om rejseinformation hvert år gennem deres platforme, hvilket hjælper millioner af rejsende rundt om i verden med at træffe sikre beslutninger. For hver anmodning søger KAYAK i hundredvis af rejsesider for at vise rejsende de oplysninger, de har brug for for at finde de rigtige fly, hoteller, billeje og feriepakker.

På over et årti er de vokset fra et lille kontor med 14 ansatte til en virksomhed med over 1.000 rejseentusiaster, der arbejder for 7 internationale brands: KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi og HotelsCombined. Sammen gør de det nemmere for alle at opleve verden.

I 2013 blev de opkøbt af Booking Holdings, verdens førende online rejseudbyder.

Kayak (under navnet KAYAK) er et amerikansk online rejsebureau og metasøgemaskine drevet af Booking Holdings.

Kayaks hjemmeside og mobilapps er i øjeblikket tilgængelige på over 18 sprog og mere end 30 lande, herunder USA, Storbritannien, Canada, Indien, Kina, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Rusland, Schweiz, Norge, Sverige, Finland, Holland, Australien, Irland, Mexico, New Zealand, Belgien, Hong Kong, Taiwan, Korea, Japan og Singapore.

Historie
Kayak blev grundlagt i januar 2004 af Steve Hafner og Paul M. English. Forud for Kayak var Steve Hafner, nu administrerende direktør for Kayak, involveret i grundlæggelsen af ​​Orbitz i november 1999 og ledede forretningsudvikling, annoncesalg, marketing og produktmarkedsføring. Kayak blev grundlagt i november 1999 af Steve Hafner, nu administrerende direktør for Kayak.

Virksomheden hed oprindeligt Travel Search Company, Inc. og blev omdøbt til Kayak Software Corporation i august 2004.

Hjemmesiden gik online i februar 2005
I december 2007 modtog Kayak $196 millioner i en ny finansieringsrunde fra en gruppe investorer, herunder General Catalyst, Sequoia Capital, Accel Partners og Oak Investment Partners. Med denne finansiering købte Kayak SideStep, et andet online rejsebureau.

Den 5. marts 2010 solgte Kayak visse aktiver relateret til TravelPost. 

I maj 2010 købte Kayak Swoodoo, en tysk rejsesøgeplatform.

I januar 2011 lukkede Kayak SideStep ned og omdirigerede SideStep-trafik til Kayak.com.

I marts 2011 begyndte Kayak at levere resultater for flere byer, lufthavne og flyselskaber i den amerikanske version af Bing i rejsesøgningssektionen.

I april 2011 købte Kayak alle udestående aktier i JaBo Vertrieb-und Entwicklung GmbH, eller JaBo Software, operatør af Checkfelix, en rejsesøgemaskine i Østrig.

Den 20. juli 2012 blev Kayak et offentligt selskab gennem et børsnoteret udbud. På den første handelsdag åbnede Kayak på $26 per aktie og lukkede på $33,18 per aktie.

Den 21. maj 2013 købte Booking Holdings, dengang Priceline.com, virksomheden for 2,1 milliarder dollars.

Den 25. september 2013 blev det annonceret, at Connecticut støttede Kayak med et lån på $2,5 millioner for at lette dets flytning til Harbor Point-kvarteret i Stamford. Kayaks nye hovedkvarter i Stamford, Connecticut, blev annonceret den 25. september 2013.

I august 2017 købte virksomheden Mundi.

I juli 2018 overtog Kayak ledelsen af ​​Hotels Combined, som blev opkøbt af moderselskabet Booking Holdings.

I september 2018 lancerede selskabet en funktion, der gør det muligt for rejsende at afgøre, om deres bagage vil passe i flyets overliggende rum.

Tak fordi du læste om Kayak
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Kayak kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.