Luksushuse

Alle anmeldelser

Luksushuse

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Trivago

Trivago

1 anmeldelser

Hvor rejsende før i tiden havde få valgmuligheder og måtte benytte rejseagenter og brochurer, som det eneste grundlag for deres ...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Luksushuse

Siden virksomheden blev grundlagt i 2003, har Luksushuse specialiseret sig i at leje luksussommerhuse med swimmingpool og spabad i de smukkeste sommerhusområder nær strand og vand i Danmark, Sverige og Tyskland.

Med luksusaktiviteter som billard, bordtennis, dart, fodboldspil og Playstation inviterer luksushytterne til en underholdende og oplevelsesrig ferie for store og små – uanset vejr og årstid. Luksushuse's luksusferiehuse med pool kan rumme 12-30 gæster og er derfor ideelle til familiefester eller familiebegivenheder.

Kvalitetshuse til dit behov
Når du lejer et luksussommerhus hos Luksushuse, er du altid sikret en personlig service, der matcher luksussommerhusenes høje standard og kvalitet. Uanset om du bestiller en uges ferie, et weekendophold eller blot et par hverdage, vil de gøre vores bedste for, at dit ophold bliver fyldt med gode oplevelser.

Luksus sommerhuse med pool - perfekt til større grupper
Luksushuse's luksushytter er perfekte til at rumme flere familier på én gang, eller større vennegrupper, der ønsker at tilbringe en ferie eller en hyggelig weekend under ét tag. Ingen vil kede sig i deres hytter. Der er swimmingpool, billard, bordtennis, dart, fodbold og mange andre sjove aktiviteter for børn og voksne.

Alle luksushytter er udstyret med en stor terrasse, hvor alle husets gæster kan samles og nyde det gode vejr. På den store ejendom er der god plads til, at børnene kan spille fodbold, boltre sig i sandkassen og gynge. Med den gode plads og mange aktivitetsmuligheder, er deres luksussommerhuse ideelle til flere familier, større grupper eller firmaarrangementer.

Stort udvalg af poolhuse - med plads til mellem 12 og 30 gæster
Skal i flere på ferie sammen? I Luksushuse har vi et stort udvalg af luksuriøse sommerhuse med plads til op til 30 personer. Holder i på ferie med mange sammen, er det vigtigt, at i har god plads og gode aktiviteter, så både børn og voksne kan holde sig beskæftiget. Det kan du regne med, når du lejer et af vores luksussommerhuse.

Luksushuse's poolhuse varierer i størrelse fra 5 til 12 værelser. De største huse har normalt forskellige rumsektioner. Alle vores sommerhuse har fællesrum med plads til alle gæster.

Tag på luksusferie i Danmarks smukkeste område
Hos Luksushuse har du et udvalg af sommerhuse i Danmarks mest eftertragtede ferieområder - det gælder såvel Vesterhavet som Nordsjælland eller Bornholm, for blot at nævne nogle få eksempler. De har også sommerhuse i Sverige og Tyskland. Fælles for alle vores sommerhuse er, at de ligger nær vand - typisk ved Vesterhavet, Østersøen, Vesterhavet eller de danske fjorde.

Giv dine medarbejdere en god oplevelse
Mangler du et sted at holde et firmaarrangement for dine medarbejdere? Et sted, der er fantastisk til både arbejde og hyggeligt samvær efter solen står op? Luksushuse luksussommerhuse er udstyret med et stort fællesrum, hvor dine medarbejdere kan samles og få tankerne væk fra tingene i nye omgivelser. Alle huse har naturligvis internetforbindelse, så forbindelsen til omverdenen kan opretholdes.

Din erfaring er vigtig
Vi vil meget gerne høre om din oplvelse med Luksushuse. Skriv en anmeldelse her på siden.