Magical Shuttle

Alle anmeldelser

Magical Shuttle

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Disneyland Paris

Disneyland Paris

0 anmeldelser

Disneyland Paris, der hvor eventyret starter. der er mange, som er vokset op med at se, læse og lege med det legetøj, som er disneykon...

Logo Viator

Viator

0 anmeldelser

På globalt plan er oplevelsesindustrien en af de største brancher og rejsende verden over bruger milliarder af kroner på dr&osla...

Logo Myholidays

Myholidays

0 anmeldelser

Langt de fleste mennesker bruger meget tid og energi på at planlægge ferier og rejser. Der er derfor en lang række forskellige se...

Logo Brussels Airlines

Brussels Airlines

0 anmeldelser

Skal du også snart oppe og flyve, men ved ikke helt hvilket flyveselskab du skal vælge? I denne anmeldelse handler det om Brussels Airl...

Magical Shuttle

Født fra alliancen mellem Veolia Transport og Transdev, to store offentlige transportaktører, der driver yderligere turisttransporttjenester i Paris, giver Transdev dig sin ekspertise om on-demand transportløsninger til Paris.

Magical Shuttle
Magical Shuttle tilbyder en 7-dages-ugen-shuttle-busforbindelse mellem Orly, Roissy CDG Lufthavn og Disneyland® Paris. Lad dig blive båret ombord på de komfortable Val d'Europe Airport-shuttlebusser, og nyd magien ved Disney® på et øjeblik.

Du kan købe din billet direkte på deres hjemmeside, ved Magical Shuttle-skranken ved Roissy CDG Terminal 2E/2F, rejsebureauer eller ved Comité Régional du Tourisme Ile-de-France informationsskranker – som er placeret i Charles de Gaulle og Orly 1 2 3 terminaler – eller direkte til deres chauffører.

Magical Shuttle tilbyder dig en behagelig rejse i komfortable, airconditionerede køretøjer udsmykket i farverne fra Disneyland® Paris. For at sikre, at du til enhver tid får den bedst mulige service, fornyer Magical Shuttle løbende sin flåde. Således er der for nylig kommet nye 15-meters køretøjer med 75 sæder til vores flåde.

Er køretøjerne kørestolsvenlige?
Deres shuttles er ikke egnede til personer med nedsat mobilitet. De kan dog tilbyde dig et specialisttransportkøretøj efter reservation fra vores salgsafdeling via e-mail: contact@magicalshuttle.fr
Hvordan ankommer eller afgår vi fra udvalgte hoteller, såsom: Kyriad, Vienna International Dream Castle Hotel,

Magic Circus Hotel, Explorers?
Fra Roissy CDG er der 6 afgange om dagen til disse hoteller (direkte). Se venligst køreplanerne. Orly, du kan tage shuttlen til busstationen til Disneyland (Chessy), og derefter tage en bus for at komme til de udvalgte hoteller.

Hvis min rejse ikke går som aftalt, hvordan stiller jeg et krav?
Eventuelle kommentarer eller klager vil blive behandlet med største omhu, så vi garanterer svar og behandling hurtigst muligt. I et sådant tilfælde bedes du sende os en e-mail på følgende adresse sammen med alle understøttende dokumenter (e-billet, en anden kopi af betalingen) for din rejse:

MAGISK SHUTTLE
1 rue Saint Jacques
77700 Bailly Romainvilliers

Eller brug venligst krav fra vores hjemmeside.

Jeg kan ikke printe min billet, hvad skal jeg gøre?
Ved køb vil et link være blevet sendt til dig, så du kan printe din billet. Hvis du er gået glip af dette trin, er dette link også automatisk sendt til din indbakke.

Hvis der er et problem, kan du anmode om det ved at sende en e-mail til contact@magicalshuttle.fr med angivelse af navnet på billetten og dit købsreferencenummer. Din billet vil blive sendt til dig på e-mail med det samme.

Er shuttlebustjenester 100 % garanteret i ferieperioder, helligdage og på nytårsdag?
Magical Shuttle-shuttles kører i henhold til den sædvanlige tidsplan i helligdage, helligdage og nytår.
Kan du købe billetter i lufthavnen?

Hvis du ikke kan købe billetten over internettet (den bedste måde), kan du købe den i lufthavnen ved vores Magical Shuttle-skranke ved CDG, Comité Régionale du Tourismes skranker eller direkte fra chaufføren om bord.

Kan du tage shuttlen til Marriott Village Ile de France eller Radisson SAS?
Du kan tage til shuttlebussen Orly eller Roissy CDG Magical Shuttle til busstationen Disneyland (Chessy) og derefter tage Pep's: nr. 34 eller 57, Radisson og The Marriott.
 
Jeg har ikke modtaget min e-billet, hvordan kommer jeg videre?
Kontakt os venligst via e-mail på følgende adresse: contact@magicalshuttle.fr

Tak fordi du læste om Magical Shuttle
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Magical Shuttle kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.