Marriott International

Alle anmeldelser

Marriott International

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Trivago

Trivago

1 anmeldelser

Hvor rejsende før i tiden havde få valgmuligheder og måtte benytte rejseagenter og brochurer, som det eneste grundlag for deres ...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Marriott International

God kvalitet og troværdighed kan være svært at finde. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige det man leder efter. Leder man efter hoteller at opholde sig på, så er der mange steder kan man kigge. Her kan Marriott International komme en til gode, eftersom de prøver at gøre rejseplanlægning nemmere.

Om Marriott International
Virksomheden har meget erfaring, med mere end 30 mærker til sit navn. Derudover har Marriott International også mere end 7000+ grunde i mere end 131 lande. Dette gør det nemt for dig at finde et sted der kunne være interessant at være, uden begrænsning på lokation.

Produkter og tjenester
Marriott International tilbyder mange rejseaktiviteter. Ved at bruge deres tjenester de har til rådighed, lige så vel som at booke hoteller. At lede efter en virksomhed der har nem planlægning af rejser som er til at stole på, er ikke ligefrem det nemmeste. Derudover kan det også være meget tidskrævende at planlægge en rejse, finde hotel og det at finde et ordentlig sted at opholde sig under ferien. Men her har Marriott International fokus på at gøre planlægning nemmere. Så hvis du har brug for en rejse der er nem at planlægge eller noget der kan give dig en spændende oplevelse, så kunne Marriott International være en god mulighed. Virksomheden har mange forskellige ting til rådighed, hoteller, aktiviteter og meget mere.

Kundeservice og klager
Har du nogle spørgsmål du gerne vil have svaret på? Man kan ofte have spørgsmål. Det kan være kompliceret at finde ud af hvem man skal spørge, lige så vel hvordan man skal formulere sit spørgsmål. Marriott International har prøvet at gøre dette nemt på deres supportside. Denne side indeholder en masse emner, som du kan læse om. Hvis dette ikke hjælper dig, så er det muligt at bruge deres kontaktformular. Udover dette så er det muligt at få adgang til en masse information på deres hjemmeside.

Anmeldelse
Bruger du Marriott International eller har du gjort dette tidligere? Dette kan du vælge at skrive om. Du må have fokus på lige det du vil, så længe det er i forhold til Marriott International lige så vel som hvad de tilbyder. Hvis du skriver om din oplevelse, så kan andre mennesker se din anmeldelse, hvilket har mulighed for at hjælpe andre, eftersom dette kan hjælpe dem med at vurdere troværdigheden af Marriott International. Du kan vælge at skrive om flere ting. Hvordan er din oplevelse med deres produkter? Hvordan var responstiden på deres kundeservice? Hvad synes du om designet på hjemmesiden? Er der noget andet der har haft en effekt, på din erfaring med Marriott International? Så kan du også vælge at skrive om dette.