Millennium Hotels

Alle anmeldelser

Millennium Hotels

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Trivago

Trivago

1 anmeldelser

Hvor rejsende før i tiden havde få valgmuligheder og måtte benytte rejseagenter og brochurer, som det eneste grundlag for deres ...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Millennium Hotels

Kundeanmeldelser fra andre danskere har i mange år været blandt befolkningens yndlingsværktøjer, i forbindelse med at beslutte, hvilke produkter og services man bør investere sine penge i. Især har anmeldelser omkring hoteller været anvendt i høj grad, da man her ikke har samme fortrydelsesret og mulighed for inspektion, før man foretager sit valg. Det har for langt de fleste stor betydning for deres forretningsrejse eller ferie, at de bor på et værelse af god kvalitet og som lever op til deres forventninger og derfor er det især vigtigt, at man undersøger mulighederne, før man foretager sin endelige bestilling hos et givent hotel. I denne sammenhæng er online brugeranmeldelser fra andre rejsende et glimrende værktøj, da man her kan læse hvad andre har oplevet i forbindelse med deres ophold og derved kan læne sig op ad gode oplevelser, og holde sig fra dårlige oplevelser som andre har haft.

Om Millennium Hotels
Hotelkæden Millennium Hotels blev grundlagt i 1989 i Singapore, og organisationen overtog i den forbindelse 6 asiatiske hoteller samme år. I 1993 startede hotelkæden sin internationale ekspansion, ved at købe Millennium Gloucester Hotel beliggende i London Kensington og ved yderligere at opkøbe en kæde på 13 hoteller i New Zealand. I dag ejer gruppen en lang række hoteller fordelt på hele kloden, herunder adskillige i London, Paris, Italien , Dubai, Quatar, Boston, Chicago, samt mange andre.

Produkter og Services hos Millennium Hotels
Gennem hotelkædens hjemmeside kan man bestille hotelophold i alle Millenniums hoteller, der er spredt ud over hele verden, herunder Europa, Mellemøsten, Asien, USA og New Zealand. Millenniums hoteller kan benyttes af både virksomheder og private, og tilbyder både hotelophold, mødelokaler til virksomhedsfunktioner og konferencer, samt festlokaler til bryllupper og andre festlige lejligheder. 

Er man interesseret i at bestille et værelse gennem deres hjemmeside, kan man ved at indtaste sine ønskede rejsedatoer og vælge et destionationshotel, se alle de ledige værelser for den valgte tidsperiode. Afhængigt af hvilket hotel man er interesseret i, vil man kunne finde forskellige tilbud i forskellige prisklasser; normalt vil den laveste pris blive tilbudt for et standard værelse, mens familieværelser, suiter og superior værelser er større og derfor koster mere. Bliver man medlem af Millenniums kundeklub, kan man ved at logge ind på sin kundekonto ofte spare penge på sit ophold, da man bliver tilbudt fordelagtige rater.
Mange af Millenniums hoteller tilbyder gratis wifi, tøjvaskningsservices, ansatte der taler flere forskellige sprog, samt meget andet. Derudover kan man bestille morgenmad fra hotellets buffet, eller spise sine måltider i deres restauranter og hotelbarer.
Ønsker man at bestille og betale for et ophold gennem hotelkædens hjemmeside, så kan man betale med Visa betalingskort, Mastercard, Maestro card, American Express, Diners Club og JCB.

Komplimenter, Klager og Tips til Millennium Hotels
Hvad synes du om Millennium Hotels? Hvis du har erfaring med denne hotelkæde, og har overnattet i et af deres værelser eller måske afholdt et forretningsmøde der, så kan en beskrivelse af hotellets indretning, deres serviceniveau, beliggenhed, morgenmad, wifi-forbindelse m.fl. være en stor hjælp for andre rejsende, der leder efter det bedste hotelophold til netop deres behov.  Det er hurtig og nemt st skrive en anmeldelse her på siden og det vilblive værdsat af alle der læser med her.