Myholidays

Alle anmeldelser

Myholidays

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

Myholidays

Langt de fleste mennesker bruger meget tid og energi på at planlægge ferier og rejser. Der er derfor en lang række forskellige services og leverandører, der kan hjælpe med dette. Da udvalget er stort, har man mulighed for at vælge en leverandør der passer perfekt til netop de behov man har til sin rejse. I den forbindelse kan brugeranmeldelser fra andre være særligt nyttige at læse igennem, da man derved kan få et reklamefrit indblik i de forskellige produkter og services de tilbyder deres kunder. 

Om Myholidays
Virksomheden bag Myholidays.com ejer og driver en online platform, som blev oprettet i 2015. Denne hjælper privatpersoner og virksomheder med at finde og bestille rejser og hotelophold, til priser som virksomheden selv beskriver som værende rabatpriser.
Virksomheden har registreret addresse i Qatar, under følgende virksomhedsnavn: Myholidays Tours W.L.L Ground Floor, P.O. Box: 9012, Suhaim Bin Hamad Street, P.O. Box, Doha.

Produkter og Services hos Myholidays
Gennemnetbutikken Myholidays kan man som forbruger eller virksomhed søge efter forskellige rejsedestionationer og datoer, hvorefter man bliver præsenteret for relevante flyafgange og hoteller. Virksomheden er ikke den direkte leverandør af de viste resultater, Myholiday er istedet en platform der gør det muligt for forskellige leverandører, at præsentere relevante rejsetjenester for deres kunder.
Tjenesten kan benyttes af kunder fra hele verden og kan tilgås fra mange forskellige enheder, såsom PC, smartphone og tablet.
Gennem denne platform kan man finde tilbud på mange forskellige rejserelaterede produkter og services, herunder rute- og charterflyvninger, billetter fra forskellige lavprisflyselskaber, hoteller i varierende prisklasser, feriepakkerrejseforsikringer, samt meget andet. Man kan på nuværende tidspunkt finde søgningsresultater inden for 32 lande og territorier, der tilbyder priser i de lokale valutaer, herunder Australien, Singapore, Tyskland, Egypten, Spanien, Frankrig, Italien, Sydafrika, De Forenede Arabiske Emirater, samt mange andre.
Når man bestiller og foretager en reservation gennem Myholidays kan man anvende følgende betalingsmetoder: Visa betalingskort, MasterCard, forskellige former for kreditkort, debetkort og bankoverførsel. Man skal betale det fulde beløb på det tidspunkt, hvor man foretager en bestilling.
Ønsker man refundering eller fortryder man sit køb, så er der en række aspekter man skal være opmærksom på, herunder at der ikke kan foretages tilbagebetaling, når en rejse eller tjenesteydelse er påbegyndt. Annullering af en feriereservation er underlagt slutleverandørens betingelser og regler i forbindelse med afbestilling. Dette kan i nogle tilfælde medføre et afbestillingsgebyr. MyHolidays har endvidere et servicegebyr, der normalt bliver opkrævet i forbindelse med alle annullerede reservationer. Dette betyder for kunder der bestiller gennem denne platform, at alle ferier, der koster mindre end 250 QAR, ikke kan refunderes. Yderligere kan billetter til attraktioner, teateret, forestillinger, gavekort og kuponbilletter ej heller refunderes. For aflysninger hvor refundering er en mulighed, vil Myholidays opkræve et servicegebyr for alle aflysninger på 150 QAR per person.

Komplimenter, Klager og Tips til Myholidays
Hvis man skal rejse, hvordan kan man så sikre sig, at man får bestilt gennem en respektabel og pålidelig udbyder? Hvis du har erfaring med Myholidays, så kan du hjælpe andre med netop dette, ved at skrive en brugeranmeldelse nedenfor. Det er hurtigt og nemt, og kan spare andre for både tid og ressourcer, og hjælpe dem med at finde den bedste rejsebestilling til netop deres behov.