Nordic Choice Hotels

Alle anmeldelser

Nordic Choice Hotels

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Trivago

Trivago

1 anmeldelser

Hvor rejsende før i tiden havde få valgmuligheder og måtte benytte rejseagenter og brochurer, som det eneste grundlag for deres ...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Nordic Choice Hotels

God kvalitet og troværdighed kan være svært at finde. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige det man leder efter. Leder man efter hoteller at opholde sig på, så er der mange steder kan man kigge og dette kan virke mere uoverskueligt afhængig af lokationen. Her kan Nordic Choice Hotels komme en til gode, eftersom de prøver at gøre rejseplanlægning nemmere, lige så vel som udvalget af destinationer mere spændende.

Om Nordic Choice Hotels
Virksomheden har være til gode for mange kunder, sopm har ledt efter den perfekte destination eller hotellet at opholde sig på. Nordic Choice Hotels har også fokus på gode arbejdsvilkår, bæredygtighed og det at være transparent. Her kan du f.eks. læse deres årlige rapporter som der indeholder tal og fakta. Dette gør det nemt for dig at finde opholdssteder som der også har fokus på etik og det at gøre information let tilgængelig for deres kunder.

Produkter og tjenester
Nordic Choice Hotels tilbyder mange hoteller og destinationer. Dette kan du opleve ved at bruge deres tjenester de har til rådighed, lige så vel som at booke hoteller. At lede efter en virksomhed der har nem planlægning af rejser som er til at stole på, er ikke ligefrem det nemmeste. Derudover kan det også være meget tidskrævende at planlægge en rejse, finde hotel og det at finde et ordentlig sted at opholde sig under ferien. Men her har Nordic Choice Hotels fokus på at gøre planlægning nemmere. Så hvis du har brug for en rejse der er nem at planlægge eller noget der kan give dig en spændende oplevelse, så kunne Nordic Choice Hotels være en god mulighed. Virksomheden har mange forskellige ting til rådighed, hoteller, aktiviteter og meget mere.

Kundeservice og klager
Har du nogle spørgsmål du gerne vil have svaret på? Man kan ofte have spørgsmål. Hvis der er standsynlighed for at spørgsmålet er blevet stillet før, så burde du tjekke deres sektion med ofte stillede spørgsmål. Her er det muligt at finde svar på mange forskellige spørgsmål, som kunderne har spurgt om igennem årene. Hvis denne sektion ikke indeholder ifnromation som du skal bruge, så har du også mulighed for at ringe ller sende en email. Du kan kontakte deres kundeservice ved at ringe til +47 22 33 42 00 i hverdagene fra kl. 09:00-17:00. Hvis det ikke haster så kan du også vælge at sende dem en email, hvor du så vil få svar inde for 7 arbejdsdage. Dette kan du gøre ved at bruge deres kontaktform, hvor du har mulighed for at uddybe dit spørgsmål.

Anmeldelse
Bruger du Nordic Choice Hotels eller har du gjort dette tidligere? Dette kan du vælge at skrive om. Du må have fokus på lige det du vil, så længe det er i forhold til Nordic Choice Hotels lige så vel som hvad de tilbyder. Hvis du skriver om din oplevelse, så kan andre mennesker se din anmeldelse, hvilket har mulighed for at hjælpe andre, eftersom dette kan hjælpe dem med at vurdere troværdigheden af Nordic Choice Hotels. Du kan vælge at skrive om flere ting. Hvordan er din oplevelse med deres produkter? Hvordan var responstiden på deres kundeservice? Hvad synes du om designet på hjemmesiden? Er der noget andet der har haft en effekt, på din erfaring med Nordic Choice Hotels? Så kan du også vælge at skrive om dette.