OneTravel

Alle anmeldelser

OneTravel

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

OneTravel

OneTravel er et rejsewebsted, der tilbyder fly, hoteller og pakkerejser til verdens bedste destinationer. De blev grundlagt i en stald i Pennsylvania i midten af ​​1990'erne og er vokset til at blive et anerkendt online rejsemærker i USA og internationalt.

OneTravel tilbyder deres kunder en række rabat- og besparelsesmuligheder. Når du søger efter flybilletter, er rabat- og besparelsesmuligheder baseret på flere faktorer, herunder at finde den laveste tilgængelige billetpris hos over 600 flyselskaber. Kuponkoder gælder for besparelser på kvalificerede reservationer minus deres standard servicegebyrer. Seniorer og unge kan finde særlige rabatpriser hos visse flyselskaber, forudsat at flyselskabet kvalificerer sig. Militære rejsende, efterladte rejsende og synshandicappede rejsende er berettiget til rabatter på deres servicegebyrer efter bestilling som beskrevet i deres medfølende undtagelsespolitik.

De hævdede besparelser på 126 USD pr. rejsende i gennemsnit, eller 28 % besparelser sammenlignet med offentliggjorte priser, er baseret på en gennemgang af private, ikke-offentliggjorte flybilletter bookede sammenlignet med tilgængelige offentliggjorte priser. Sidste dato for sammenligning - 15. november 2021. Hvor andet er angivet, er rabatter og besparelser baseret på en sammenligning af gennemsnitlige flypriser for samme måned eller tilstødende måneder sidste år eller anden specificeret periode med priser, der i øjeblikket tilbydes af flyselskaber for de samme ruter.

Besparelser er baseret på gennemsnitlige priser fundet på OneTravel i løbet af den sidste måned. Priserne er tur-retur, inklusiv alle brændstoftillæg, skatter og afgifter og vores servicegebyrer. Billetter kan ikke refunderes, ikke-overdrages og ikke-overdrages. Navneændringer er ikke tilladt. De viste priser er baseret på historiske data, kan ændres og kan ikke garanteres på reservationstidspunktet. Der er større sandsynlighed for, at der er ledige pladser til denne sats tirsdag, onsdag og torsdag og kan kræve en overnatning på din destination om lørdagen. De laveste priser kan kræve op til 21 dages forhåndskøb. Visse blackout-datoer kan være gældende. Der kan forekomme et tillæg for ferie- og weekendrejser. Andre begrænsninger kan være gældende. Yderligere købsbetingelser. Spar penge ved at sammenligne flere flyselskaber på vores hjemmeside og vælge den laveste pris.

Hvorfor er takster anderledes end andre websteder?
Flyselskaber praktiserer markedsføringskonceptet kendt som "yield management", hvor de sælger så mange sæder som muligt til den højest mulige pris. Det er umuligt nøjagtigt at bestemme prisen på et individuelt sæde på en bestemt flyvning. For eksempel sælges nogle pladser til særlige firmapriser, mens andre pladser blev solgt gennem en konsolidator med rabat. På samme måde kan nogle billetpriser være blevet købt med rabat med bonuspoint for hyppige flyvere eller i en sidste minuts webspecial. Vores hjemmeside vil altid tilbyde dig den laveste pris, der er tilgængelig for os på det tidspunkt.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring OneTravel?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.