Paris City Vision

Alle anmeldelser

Paris City Vision

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Paris City Vision

Paris City Vision's mission er at give hver af deres kunder uforglemmelige oplevelser i Paris og Frankrig! Uanset om du ønsker at opdage de mest emblematiske monumenter eller de mest uventede skatte i Frankrig, vil deres team af entusiaster gøre dit ophold lige så sjovt, som det er uforglemmeligt. De laver deres egne rejseplaner med vores 350 passionerede professionelle rejseledere og har udviklet mere end 350 sightseeingoplevelser til dig på mere end 50 steder i Frankrig og Europa. Siden 1929 har de bragt Paris og Frankrig tættere på millioner af besøgende fra hele verden, og de har altid stræbt efter at lette deres oplevelser og tilbyde dem nye produkter.

Paris City Vision er en rejsearrangør for sightseeingture i Paris, Frankrig. De har været aktive siden 1929 og tilbyder en bred vifte af guidede ture i Paris og de mest attraktive turistregioner i Frankrig. Du kan nemt forberede din rejse ved at booke online de aktiviteter og udflugter, du er interesseret i. Med Paris City Vision kan du se Paris om dagen og om natten og oplev det uforglemmelige: Gå ombord på et Seine-krydstogt, overvær shows på Paris' mest berømte kabareter, spis middag ved Eiffeltårnet, køb billetter på forhånd til Muséed'Orsay, drag fordel af en guidet tur i Louvre og tilbring en dag med at opdage det majestætiske Versailles-palads.

En række Paris-ture med bus og til fods giver dig mulighed for at udforske byen fra et unikt perspektiv. Dette giver dig mulighed for at se Paris på ingen tid, nyde de mest betagende udsigter og opleve Lysets By på en unik, ny måde. Kunne du tænke dig at besøge Paris og resten af ​​Frankrig? De tilbyder et udvalg af turistkredsløb, aktiviteter, udflugter og guidede besøg i hele landet. Udnyt de forskellige ture, der afgår fra Paris til Chateaux de la Loire, Mont Saint-Michel, strandene i Normandiet og Provence.
Vandreture med madtema, guidede besøg, turistaktiviteter, ture og alt inklusive besøg giver dig mulighed for at se Paris og Frankrig på en eller flere dage og tilbyde dig meget mere end blot en uforglemmelig ferie!

Nummer et i Paris
Deres team har fundet på mere end 220 udflugter for at hjælpe dig med at opdage de seværdigheder, historiske steder og aktiviteter, der gør Paris og Frankrig til unikke destinationer!

Deres team på mere end 300 professionelle rejseguider og chauffører står til din rådighed for at hjælpe dig med at opdage, forstå og opleve Frankrig på dit modersmål.

Book din tur med blot et par klik på deres hjemmeside. Oplev en hurtig, nem og 100 % sikker booking fra din computer, din tablet eller din smartphone.

Book med tillid! Du kan annullere din reservation gratis op til 72 timer før afrejsedatoen i henhold til vores vilkår og betingelser.

Emilie guide siden 2009
Emilie er passioneret omkring Paris og Frankrig og elsker at dele min passion med besøgende fra hele verden. Sammen med mig vil du opdage de ikoniske monumenter i Paris, Frankrigs historie, men også den franske kultur. For at gøre dette vil jeg tage dig med på en uforglemmelig tur for at beundre mesterværkerne i Louvre og dets arkitektur eller de storslåede slotte i Loire-dalen.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Paris City Vision
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.