Plum Guide

Alle anmeldelser

Plum Guide

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Trivago

Trivago

1 anmeldelser

Hvor rejsende før i tiden havde få valgmuligheder og måtte benytte rejseagenter og brochurer, som det eneste grundlag for deres ...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Plum Guide

Plum Guide er ikke kun en bookingplatform. Det er et benchmark for kvalitet. Og i ferieudlejningens hektiske verden er det det eneste mål for kvalitet, du har brug for. Der er mere end 15.000.000 sommerhuse opført online. Valget er overvældende. Standarden er skræmmende. Det er en sump. Og derfor har de skabt Plum Guide. De har gjort det til deres mission at finde de bedste sommerhuse og tildele dem deres afprøvede kvalitetsstempel.

Men hvorfor?
Tidligere har vi alle måttet stole på anmeldelser af overnatningssteder skrevet af helt fremmede. Tom fra Seattle "elskede tilsyneladende alt ved det", men Paolina fra Milano syntes, at lejligheden var "snavset og stank af spildevand". Hvem har ret? Hvem tager fejl? Findes Tom overhovedet? Det er tid til en kvalitetsstandard, som verden kan stole på.

Det lover Plum Guide
Hvad du ser, er hvad du får. Alle nominerede og tildelte boliger på Plum Guide har gennemgået en grundig gennemgang i flere trin. De fjerner hovedpinen og angsten ved at booke en lejlighed.

Du betaler aldrig mere. De sammenligner priser på daglig basis. Deres prisbekræftelsesalgoritme sikrer, at du ikke vil finde boliger opført på Plum Guide billigere på en anden platform for de samme datoer.

Plum Guide er med dig hele vejen. Deres kunder er begejstrede for deres concierge-team af Plum-eksperter. De står klar 7 dage om ugen for at hjælpe dig med at finde den perfekte bolig og løse eventuelle problemer på stedet, hvis din vært ikke er tilgængelig.

Det hele startede med et fantastisk ophold. Doron, grundlæggeren og administrerende direktør, var på ferie i Tel Aviv. Huset han reserverede blæste ham væk. Det fik ham til at tænke... Hvorfor er det ikke altid sådan? Hvorfor er det sådan et spil at booke et hus? Det skal ikke føles som et lotteri, hver gang du bestiller et ophold.

Tænk, hvis de kunne love deres kunder at de aldrig ville gå galt
Doron har samlet en gruppe af arkitekter, rejsende, indretningsarkitekter og psykologer med det mål at låse op for de hemmelige ingredienser i det perfekte ophold. De kalder dette videnskaben bag The Perfect Stay. Denne videnskab er grundlaget for de kriterier, der blev brugt i Plum Test, nu på sit 5. år: Et sæt af 150 kriterier, der måler alt fra brusertryk til WiFi-hastighed til design. Kun 3 % af overnatningsstederne kommer på listen.

Siden lanceringen har de gennemgået mere end 500.000 boliger gennem Plum Guide og udviklet en kundeoplevelse, der giver dem de højeste NPS-score i hotelbranchen. Vigtigst af alt har de bygget et team af usædvanligt talentfulde og passionerede mennesker, som de er stolte af at arbejde sammen med hver dag. De er bakket op af nogle af de bedste VC'er og engleinvestorer i verden. Sammen har de bidraget til succesen for virksomheder som TransferWise, Citymapper, BuzzFeed, Appear Here, Graze, Depop, Gymbox og Secret Escapes, for at nævne nogle få.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Plum Guide?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.