P&O Ferries

Alle anmeldelser

P&O Ferries

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

P&O Ferries

Med over 180 års rig arv og erfaring er P&O Ferries blevet et kendt navn for færgeruter. Deres fascinerende historie har hjulpet dem med at blive den troværdige og pålidelige virksomhed, du kender i dag. Deres skibe sejler over Kanalen, Nordsøen og Det Irske Hav, og de beskæftiger næsten 4.000 mennesker. De har en flåde på mere end 20 skibe og driver mere end 30.000 rejser om året. Ikke kun opererer de på otte hovedruter, herunder England til Frankrig, Nordirland, Irland og Holland, men de driver også intermodale kontinentale knudepunkter ved Zeebrugge og Europoort. De har også deres egen logistikafdeling, P&O Ferrymasters.
 
Hvert år transporterer P&O Ferries mere end 10 millioner passagerer, 1,6 millioner biler og 2,2 millioner fragtenheder.

Din rejse, dit skib
Hos P&O Ferries er de stolte af deres fremragende kundeservice og relationer. De bestræber sig på at give deres værdsatte kunder det bedste af alt - fra booking, til rejser, til serviceombord, de er her for dig hele vejen.

Planlægger du din rejse med P&O Ferries? Fra havnevejledning til information om at rejse med dit kæledyr, vi har masser af nyttig rejseinformation til dig. Sørg for at have alle de oplysninger, du har brug for, inden du begiver dig ud på dit næste eventyr.

Uanset hvilken rute du rejser på, har de samlet en omfattende liste over færger, der inkluderer alt, du har brug for, når du rejser på et af deres skibe. Uanset om du rejser til Frankrig, Holland eller videre, er deres fremragende rejseguider også en fantastisk kilde til information, uanset hvor du er på vej hen! Og hvis du stadig leder efter rejseinspiration, så tjek deres adventure planner og rejseblog, begge spækket med nyttige hints og tips til at rejse rundt i Europa.

Hvis du har brug for hjælp, skal du ikke blive forskrækket, da deres dedikerede kundeserviceteam altid er klar til at hjælpe. Du skal blot sende dem en e-mail på customer.services@poferries.com. Du kan også komme i kontakt med dem via deres Twitter-side. Indholdet der opdateres 24 timer i døgnet med serviceopdateringer, så du kan sikre dig, at alt kører glat før din rejse.

Corporate Social Responsibility hos P&O Ferries
Deres mål er at opbygge den bedst mulige forretning for deres kunder, deres folk og deres lokalsamfund ved at arbejde mere og mere ansvarligt og bæredygtigt.

P&O Ferries's vision
For at sikre sikkerheden for deres kunder og vores medarbejdere. Minimer miljøpåvirkningen af deres drift gennem brug af teknologi og gennemsigtig rapportering. Inspirer deres folk og fortsæt med at udvikle fremragende teams, der er fast besluttet på at overgå voreskunders forventninger. Fører branchen ved at sætte standarderne for bedste praksis inden for velvære. Bliv den førende serviceudbyder i deres sektor. Partner med lokale virksomheder og organisationer for at fremme velfærden i vores havnesamfund.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om P&O Ferries
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.