Point A Hotels

Alle anmeldelser

Point A Hotels

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Trivago

Trivago

1 anmeldelser

Hvor rejsende før i tiden havde få valgmuligheder og måtte benytte rejseagenter og brochurer, som det eneste grundlag for deres ...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Point A Hotels

Point A Hotels er en række lavprishoteller spredt over hele London og udvider nu længere væk, hvor de netop har åbnet et i Edinburgh. De er meget godt prissat, med værelser fra kun £75 for at bo i hjertet af hovedstaden. Men du ville aldrig gætte, at de var så billige fra deres indre og ydre.

Deres Liverpool Street hotel er blevet smukt renoveret med overdådigemøbler i hele lobbyen og caféen. Indgangen er lys og luftig, og caféen byder på en skøn kontinental morgenmad mod et tillægsgebyr. Selvom der ikke er nogen varm mad, har de udmærket sig med muligheder som - yoghurt og kompot, korn og granola, tørret frugt og nødder, søde og salte kager, hårdkogte æg og frisk frugt. Derudover er der et udvalg af juice at vælge imellem, og de serverer frisk kaffe, som du kan lide det.

Central placering
Langs den ene kant af caféen er der en bi-foldedør, der fører ud til en gårdhave terrasse, komplet med flere siddepladser og strøet med eventyrlys om aftenen. Værelserne er kompakte, men igen, den indvendige indretning er uden sidestykke. Selvom det er kompakt, føles det ikke for lille, for hvert værelse er blevet perfekt planlagt, så alt det væsentlige sidder godt fast. Selve sengen er stor og meget komfortabel. Værelserne er højteknologiske med touchpads ved døren og hver side af sengen, der styrer lys og varme. Der er også stemningsbelysning rundt i rummet, som du kan skifte farve på - og have timevis af sjov med!

Der er et tv på hvert værelse, og hotellet har indgået et samarbejde med mange lokale virksomheder i området for at tilbyde rabatter til deres gæster. For eksempel kan du nyde en gratis omgang drinks på Hawksmoor med et måltid, eller en gratis flaske vin hos Carluccio's, når du bestiller 2 eller flere hovedretter. Gæster, der tilmelder sig online til A List, kan drage fordel af disse tilbud samt modtage 10 % rabat på deres reservation! Noget at drage fordel af, hvis du planlægger en weekend i London. Eller lige så meget, hvis du nyder et ophold som os selv.

Tæt på Liverpool Street Station
Point A Hotels Liverpool Street ligger en kort gåtur fra Liverpool Street Station, lige ved hovedvejen, hvilket betyder, at hotellet er meget fredeligt. Det er et dejligt område at udforske til fods, da det er emmer af historie og ligger et stenkast fra Shoreditch og City of London. Det er også et fantastisk sted, hvis du vil nyde en fancy middag på Sushi Samba eller Duck & Waffle. Du vil blive presset hårdt på at finde et mere rimeligt prissat hotel i sådan et fantastisk område.

Tak fordi du læste om Point A Hotels
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Point A Hotels kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.