Radisson Hotels

Alle anmeldelser

Radisson Hotels

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Trivago

Trivago

1 anmeldelser

Hvor rejsende før i tiden havde få valgmuligheder og måtte benytte rejseagenter og brochurer, som det eneste grundlag for deres ...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Radisson Hotels

Radisson er en international kæde af hoteller, der alle er kendt for service og et godt sted at overnatte. Det er hoteller, der har en rigtig god beliggenhed, uanset om du kommer på forretningsbesøg eller som turist, og de er som regel beliggende tæt på knudepunkter, bymidter og offentlig transport.

Om Radisson
I Danmark findes Radisson også, og her er der blandt andet en rigtig god beliggenhed på Islands Brygge i København. Her er bygningen tegnet af arkitekterne Bent Severin og Ejner Graae, det blev opført i 1973, og det var indtil 2009 Danmarks største hotel. Der er mere end bare hotel her, der er også flere restauranter, og hotellet huser også Casino Copenhagen.
På den internationale scene er det tilsvarende nemt at finde et Radisson hotel - til dem, der foretrækker en velkendt kvalitet og standard, der er verdensomspændende. Der er desuden værelser i alle prislejer, så de fleste kan være med på overnatninger her, og du finder mere end 1.100 hoteller i kæden. På deres hjemmeside kan du desuden nemt finde et hotel i lige den by, hvor du gerne vil overnatte.

Services hos Radisson
Vælger du altid at bruge Radisson, når du rejser, kan du blive medlem og få flere fordele, herunder gratis overnatninger på hoteller i kæden efter eget valg. Når du melder dig ind i klubben, så får du desuden en velkomstgave, og det uanset hvor i verden, du befinder dig. Du finder desuden gode tilbud på hotelværelser, så du kan planlægge efter de bedste priser, eller du kan vælge at forære et gavekort til kæden til nogen, du holder af, så de også kan nyde et hotel i de største og mest spændende byer i verden. Mange af hotellerne har også andre features som fitness, parkering og pool, så der er rig mulighed for udfoldelse for både dig og dem, du rejser med.

Kundeservice og klager
Hotelbranchen er om noget et serviceerhverv, og dem, der arbejder for kæden har en stor forståelse for det enkelte menneske, der kommer som kunde for at overnatte. Der er fokus på at kende mange kulturer og sikre, at alle får en rigtig god oplevelse, og har du særlige behov eller krav, så er det noget, du sagtens kan planlægge med det enkelte hotel på forhånd. Får du brug for hjælp under dit ophold, så er der personale til stede hele døgnet, så dine problemer let kan blive løst, så dit ophold bliver, som du gerne vil have det. På samme måde kender de ansatte lokalområdet, og de kan guide dig til gode oplevelser, hvis du ønsker det.

Anmeldelse af Radisson
Rejser du meget, og har du på dine rejser benyttet dig af Radissons hoteller, så kan du skrive din egen anmeldelse af kæden eller det enkelte hotel her på siden. På den måde kan andre rejsende vurdere, om det er der, de skal booke næste gang, eller om de skal vælge anderledes. Jo flere, der anmelder, desto bedre er det for alle forbrugere, og samtidig vil firmaerne kunne rette op, hvis der er noget, der ikke fungerer.