RaynaTours

Alle anmeldelser

RaynaTours

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

RaynaTours

Rayna Tours blev etableret i 2006 og er en Emiratisk baseret rejsearrangør med licens af Department of Tourism and Commerce Marketing (DTCM), Dubais regering. De giver de bedste rejseadministrationstjenester til B2B- og B2C-kunder. Gennem årene har virksomheden hurtigt opnået et ry som et af de bedste destinationsadministrationsselskaber i Emiraterne, gennem sin enestående rejseekspertise og professionalisme. Rayna Tours har erfaring med at håndtere verdensomspændende feriepakker, hotelreservationer, nem visumbehandling og ture og udflugter gennem en gruppe veluddannede, effektive medarbejdere. Virksomheden tilbyder one-stop-tjenester for at lave unikke ferieplaner og aktiviteter problemfrit.

Hvilke rejsepakker tilbyder RaynaTours?
På RaynaTours's hjemmeside er der en drop down boks øverst til højre for vores firmalogo. Klik på denne boks og vælg din lokale valuta, så du kan se beløbet i din lokale valuta.

Når du er på tursiden, hvor du kan se listen over ture, skal du fremhæve den tur, du gerne vil booke. Der kan være et vælg-ikon direkte under den viste pris. Du skal blot klikke på ikonet og en rullemenu vises med et par muligheder, med navnet Tour Option i venstre hjørne. Lige under den finder du muligheden, der viser status for din tur for den pågældende dag i en grøn boks.

Når du har valgt indstillingen Tilføj i kurv på turen for at booke en bestemt tur, vil denne tur blive tilføjet til din indkøbskurv. Du kan derefter rulle ned for at vælge en anden tur og trykke på Tilføj til kurv for enhver anden tur, du ønsker at reservere.

Når du har foretaget betalingen online, modtager du en voucher med posten.

Ændring og annullering
Dine betalingsoplysninger er krypteret på en sådan måde, at de er meget sikre via RaynaTours's betalingsgateway. Det er selvfølgelig muligt at ændre din rejsedato, før din reservation ikke er i strid med deres afbestillingspolitik. Alt du skal gøre er at e-maile din anmodning om at ændre rejsedatoen til online@raynab2b.com. Deres salgsrepræsentant sender dig en bekræftelse med det samme.

Du kan annullere din reservation direkte via e-mail. Hvis din reservation falder ind under RaynaTours's afbestillingspolitik, vil du være berettiget til refusion i henhold til den aktuelle status for din afbestillingspolitik. Hvis du er berettiget til en hel eller delvis refusion i henhold til vores fortrydelsespolitik, vil beløbet blive refunderet til din konto inden for 7 til 8 hverdage. Samtidig vil du få tilsendt et skærmbillede af onlinetransaktionen af ​​din refusion.

Du kan beholde beløbet hos os, men du skal tydeligt informere deres salgsrepræsentanter via e-mail. Hvis de bekræfter beløbet, kan du bestille turen senere med det samme beløb, på betingelse af at beløbet er det samme for den tur, du vælger. Hvis beløbet er højere end det beløb, du har betalt, skal du muligvis betale forskellen for at gøre krav på din reservation.

RaynaTours har et team af dedikerede medarbejdere, som står til rådighed for at hjælpe dig døgnet rundt. De har forskellige måder at støtte på som e-mail, telefon, whatsapp. Du kan bruge enhver af disse muligheder afhængigt af, hvad der er praktisk for dig på det tidspunkt.

Husk at dele din erfaring med os når din oplevelse er færdig.