RFPMaker

Alle anmeldelser

RFPMaker

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

RFPMaker

Når du skal på ferie, så er det altid rart med et godt tilbud, og der er mange, som bruger mange timer på at lede efter en ferie, for der er så mange lækre og flotte destinationer. Men det skal jo også passe pengepungen, og det er der, hvor RFPMaker kommer ind i billedet. RFPMaker kan hjælpe dig med at finde de destinationer, du gerne vil ud til, med klækkelige rabatter, og så kan du være sikker på, du kan komme på din drømmeferie, uden det skal koste dig en formue.

Om RFPMaker
RFPMaker er fra en tid med internet, og hvor alle let og hurtigt kan google sig frem til en bedre løsning. Det er netop der, hvor RFPMaker finder deres kunder. De ved, at alle er interesserede i at spare penge, hvor de kan, og det er lige det, som de hjælper med. RFPMaker er et firma som med et gratis medlemskab kan give dig klækkelige rabatter, så der er ingen grund til ikke at benytte sig af firmaet, for der er ingen udgifter ved at være medlem, og der er mange penge at spare, specielt hvis du gerne vil have hele familien på ferie.

Services hos RFPMaker
Hos RFPMaker får du muligheden for at finde de bedste rabatter til de bedste feriedestinationer. Du skal sikre, du medlem af deres forening, og det er gratis at være det, men så er du også sikker på, at du får tilsendt de mange gode rabatter, de har, på mange forskellige destinationer. De har også et nyhedsbrev, som giver dig en mulighed for at følge med i, hvad der er på markedet, og hvilke rabatter, der er, og så er det med at finde den ferie som passer dig bedst. Det, du ellers kan få, er råd og vejledning til, hvordan du får de rabatter, som giver dig en klækkelig besparelse på op til 30 procent.

Klager og kundeservice
Hvis du gerne vil have fat i RFPMaker, så er det egentlig ganske let, for på hjemmesiden finder du alle de oplysninger, som du skal bruge for at finde og få fat i firmaet. Der er både mail og telefonnumre, som du kan bruge til at få kontakt med dem. Det giver sig selv, at det er lettere for dem at svare hurtigt, når du henvender dig på telefon, men du kan også forvente et hurtigt svar, når du skriver til dem, og det er for RFPMaker ligegyldigt, om det er med en forespørgsel eller en klage, du henvender dig, for alle kunder får den samme gode service.

Bedømmelse af RFPMaker
Der er ikke mange, som i dag ikke lige kigger på de hjemmesider, hvor firmaerne bliver bedømt, når det skal vurderes, om man vil ligge penge hos et givent firma. Det er dog ikke alle hjemmesider, som er lige objektive, og det er derfor godt, der nu er kommet en ny hjemmeside, hvor du som forbruger selv er med i koret af dem, som anmelder. Dine anmeldelser kan være både objektive og konstruktive. Det er nemlig noget, som andre forbrugere og selve firmaerne i fremtiden kan bruge, når de enten vil gøre det bedre eller finde det firma, som de gerne vil handle med.