Selectcamp

Alle anmeldelser

Selectcamp

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Selectcamp

Vi er midt i den store sommerferieperiode, så åbner verden en smule op, og derfor er der mange som leder efter et godt sted at booke deres ferie. Det kunne sagtens ske, at dem, som søgte et firma, kunne bruge Selectcamp, for der kan du nemlig bestille din ferie til hele familien med destinationer, som du aldrig vil glemme. Det kan være den ultimative middelhavsferie eller en ferie, hvor I virkelig kommer ud i naturen og få unikke oplevelser, som I kan nyde på de kolde vinteraftener, når i kigger på billederne.Det er dog ikke de eneste muligheder, der er mange andre gode destinationer, så det er helt op til den enkelte.

Om Selectcamp
Selectcamp er startet for snart 30 år siden, og de har fra starten af specialiseret sig i, at du som kunde kan komme ud på en luksuscampingtur. Camping har altid været noget, som har betydet, at man tog afsted, sov i telt og spiste de fisk, som man ellers kunne fange, og lykkedes det ikke, så stod den ofte på dåsemad eller en sandwich. Men fisk eller andet, som man selv fanger, smager nu bedst. Men hos Selectcamp er det mere komfort og nydelse af omgivelser eller de seværdigheder, der er i nærheden, mens du også nyder at være ude og campe. Men med hjemlig luksus som en del af det.

Services hos Selectcamp
Hos Selectcamp får du camping, som du aldrig har oplevet det før, for selvom der kan være både lejrbål og en masse andet, så er det kombineret med en masse luksus, som du slet ikke kan finde andre steder. Selectcamp lader dig vælge mellem mange forskellige destinationer, og den giver dig en god mulighed for, at du kan finde lige den destination, som kommer til at passe dig og din familie, eller hvem du rejser med. Det er en løsning for hele familien, også for dem, som er mere sofakartoffel end udendørstypen, for det er jo luksuscamping for dem, som vil det.

Klager og kundeservice
Når du har med mennesker at gøre, så vil der hver dag være masser af henvendelser, og der vil også være nogen, som klager. Vil du have fat i Selectcamp med enten det ene eller det andet, så er det ganske let, for på deres meget overskulige hjemmeside finder du både mail og telefonnummer. For Selectcamp er det ligegyldigt, om det er med en klage eller noget andet. Det er samme gode service, og de svarer hurtigt og kompetent på alle henvendelser, for hos Selectcamp fortjener alle den samme gode service.

Anmeldelse af Selectcamp
Når du finder et nyt firma, som du måske ønsker at handle med, så gør du nok som os andre - går ind og tjekker firmaet på hjemmesider, som viser, hvad andre mener om dem. Nu er der så kommet en ny hjemmeside. Det er en hjemmeside, hvor du som forbruger kan bedømme de firmaer, du handler med. Siden giver dig mulighed for at bedømme firmaer mere konstruktivt og meget mere objektivt, så det er noget, som mange andre forbrugere vil finde meget brugbart i fremtiden og måske endda firmaerne selv, hvis de vil lytte til den konstruktive kritik.