Skyscanner

Alle anmeldelser

Skyscanner

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

Skyscanner

Skyscanner er din mulighed for at vælge mellem tusindvis af destinationer, og de giver dig en mulighed for at lede blandt destinationer og hoteller over hele verden for at finde de bedste steder og også finde det sted, som passer dig og dine behov bedst. De har destinationer til alle steder i verden, og der er ferier for alle. Det kan for eksempel være egoistferien med nogle vilde ture, eller det kan være den store familieferie, som mange altid har drømt om. Hos Skyscanner kan du finde det hele til den rigtige pris. De logaritmer, som er indkodet på Skyscanners side er med til at sikre, du altid får det bedste, der er på markedet til den bedste pris.

Om Skyscanner
Det er altid lidt forvirrende, når man skal ud og bestille sin ferie, men siden 2003 har det været muligt på Skyscanner at finde den perfekte ferie for dig og familien - hurtigt og let - og samtidig er det den bedste pris, som du kan får på markedet. Noget som virkelig taler for, at Skyscanner rammer ned lige midt i et marked, som er meget kaotisk normalt, men som de får gjort så enkelt, som det er muligt i en branche, som er fuld af mærkelige valg. Skyscanner er stedet, som giver dig frihed til frit at vælge og til at prøve mange forskellige forslag, inden du beslutter dig. Det er som at have en bookingagent ved din side hele vejen.

Services hos Skyscanner
Skyscanner er der, hvor du kan finde din drømmeferie, og du kan tjekke de destinationer, som du mener gerne skulle udgøre din drømmeferie, for der er alle muligheder for bare at taste løs. Skyscanner dækker de behov, der er, hvis du vil finde en god ferie og til den billigste pris. Skyscanner er det førende rejsebureau i dag, og de har selvfølgelig startet i det små som en søgemaskine, men er nu blandt de bedste. De tilbyder dig også bæredygtige rejser. Rejser hvor du ikke kommer til at belaste den i forvejen overbelastede jord. Noget som er vigtigt for mange i dag.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i Skyscanner med enten en klage eller en forespørgsel, så er det faktisk ganske let, for på den meget overskuelige hjemmeside finder du let alle de oplysninger, du skal bruge. Du kan ringe eller skrive til dem på mail, og du vil hurtigt få svar. Telefonen er selvfølgelig den hurtigste måde, men den service, du får, er den samme, lige meget hvad det er du henvender dig med. Der skelnes ikke mellem klager og andre henvendelser.

Bedømmelse af Skyscanner
Når du leder efter et firma, du gerne vil handle med, så tjekker du nok som os andre internettet og de hjemmesider, som bedømmer selskaberne. Nu er der så kommet en ny side. Denne side tillader dig at skrive en mere nuanceret og konstruktiv bedømmelse, en type bedømmelse, som mange andre gerne vil læne sig op af, når de vælger det firma, de vil handle med, og hvor firmaerne kan bruge dem til at blive bedre, hvis de vil lytte til deres kunder.