The Sightseeing Pass

Alle anmeldelser

The Sightseeing Pass

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo TripX

TripX

0 anmeldelser

Har du gået og grublet over hvor din næste ferieoplevelse skal være, men ved ikke om din økonomi kan række til det? ...

Logo Disneyland Paris

Disneyland Paris

0 anmeldelser

Disneyland Paris, der hvor eventyret starter. der er mange, som er vokset op med at se, læse og lege med det legetøj, som er disneykon...

Logo Viator

Viator

0 anmeldelser

På globalt plan er oplevelsesindustrien en af de største brancher og rejsende verden over bruger milliarder af kroner på dr&osla...

Logo Myholidays

Myholidays

0 anmeldelser

Langt de fleste mennesker bruger meget tid og energi på at planlægge ferier og rejser. Der er derfor en lang række forskellige se...

The Sightseeing Pass

For mange dansker er rejser og oplevelser noget man ofte bruger lang tid på at planlægge, samt kan ende med at bruge mange penge på. Derfor har langt de fleste en forventning om, at deres rejse skal være en god oplevelse, pengene værd og derfor byde på nye og spændende oplevelser og indtryk. Mange planlægger derfor besøg til attraktioner og ligenende hjemmefra, så man kan være sikker på, at man får set de vigtigste ting på rejsen og at man kommer organiseret fra start. Til hjælp med dette findes der nu en lang række forskellige apps og services, der kan hjælpe med at finde de bedste attraktioner, til fordelagtige priser. For at sikre sig, at man får planlagt en spændende og stressfri rejse, hvor man får det meste ud af både tid og penge, anbefales det at man læser brugeranmeldelser igennem fra andre rejsende for derved at sikre, at man udvælger den bedste service, til at booke sine attraktioner og planlægge sin ferie.

Om The Sightseeing Pass
Virksomheden The Sightseeing Pass LLC er oprindeligt grunlagt i USA og er i dag et privatejet amerikansk selskab, der ejes og drives af lokale indbyggere i New York. Virksomheden blev oprindeligt oprettet med en vision om, at give deres kunder den bedste oplevelse af New York som overhovedet muligt, til en overkommelig pris. The Sightseeing Pass har siden udvidet deres services, således at de nu også tilbyder sightseeing ture og attraktioner i andre amerikanske storbyer, samt i en række internationale turistdestinationer.

Produkter og Services hos The Sightseeing Pass
Virksomheden The Sightseeing Pass tilbyder kunder fra hele verden muligheden for at købe et elektronisk pas, der fungerer som billet, til en lang række forskellige attraktioner, i nogle af verdens mest populære turistdestinationer. Blandt storbyer der dækkes af The Sightseeing Pass an man finde New York, som var virksomhedens første destination, samt London, Miami, Las Vegas, Malaga, samt mange andre. Vælger man eksempeltvis en pas til London, så har man valget mellem mere end 55 attraktioner med virksomhedens DAY Pass. Her kan man besøge så mange af attraktionerne, som man har tid og lyst til, og man betaler derved ikke noget ved indgangen, da man blot anvender sit sightseeing pas.

For at benytte The Sightseeing Pas skal man først downloade den gratis Sightseeing Pass-app, hvor man kan gemme sine betalte pas, samt benytte virksomhedens gratis kort og guides. Man kan hente denne app på enten Google Play eller App Store. Man vælger derefter hvilke pas man vil købe, herunder hvilken destination man skal besøge, samt hvor mange dage passet skal bruges. Alle pas er gyldige i 24 måneder fra købsdatoen, og virksomheden tilbyder fuld refusion med deres Sightseeing Pass-forsikring.

Komplimenter, Klager og Tips til The Sightseeing Pass
Har du erfaring med The Sightseeing Pass? Måske har du benyttet deres app til at planlægge hvilke attraktioner du skulle se i New York eller Miami? Hvis du kan fortælle nærmere om kvaliteten af deres services, om du var tilfreds med deres udvalgte attraktioner og om du vil anbefale denne app til andre rejsende, så vil vi stærkt anbefale dig at skrive en brugeranmeldelse her på siden. Det kan gøre en stor forskel for andre danskere og hjælpe dem med at planlægge den perfekte ferie for dem.