Tiqets

Alle anmeldelser

Tiqets

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Disneyland Paris

Disneyland Paris

0 anmeldelser

Disneyland Paris, der hvor eventyret starter. der er mange, som er vokset op med at se, læse og lege med det legetøj, som er disneykon...

Logo Viator

Viator

0 anmeldelser

På globalt plan er oplevelsesindustrien en af de største brancher og rejsende verden over bruger milliarder af kroner på dr&osla...

Logo Myholidays

Myholidays

0 anmeldelser

Langt de fleste mennesker bruger meget tid og energi på at planlægge ferier og rejser. Der er derfor en lang række forskellige se...

Logo Brussels Airlines

Brussels Airlines

0 anmeldelser

Skal du også snart oppe og flyve, men ved ikke helt hvilket flyveselskab du skal vælge? I denne anmeldelse handler det om Brussels Airl...

Tiqets

Tiqets er en gratisbilletudbyder-app til forskellige aktiviteter, ture og attraktioner rundt om i verden. De sigter mod at hjælpe dig med at spare tid ved at give nem adgang og tidlige reservationer til dine destinationer. Via Tiqets' platform kan du nemt købe dine billetter til attraktioner som Sagrada Familia, Colosseum og mange andre. De tilbyder også et bredt udvalg af skip-the-line billetter, der vil gøre din rejse endnu mere bekvem og afslappet.

Ikke længere stå i kø i timevis!
Det, der adskiller Tiqets fra andre udbydere, er den øjeblikkelige booking og levering af billetter - hvilket betyder, at du kan booke din billet gennem platformen og bruge den lige efter.

Tiqets tilbyder også flere betalingsmuligheder for nemmere transaktioner. Tiqets har et bredt udvalg af attraktioner og destinationer i lande over hele verden, så du kan være sikker på, at du finder noget for dig i appen.

Tiqet er en gratis applikation, som du kan downloade til både Android og iOS.

Lad os tage et kig på de fordele, som denne platform tilbyder. Da vi selv bruger denne platform, kender vi nogle af fordelene.

Det er en tidsbesparelse.
Du kan springe køerne over og få din digitale billet med det samme gennem Tiqets.

Du behøver heller ikke printe billetterne for at bruge dem: Bare vis din voucher på din smartphone, så er du klar.

For udvalgte destinationer er der også mulighed for at springe køen over, så du kan nyde din rejse uden at skulle stå i kø.

Der er simple betalingsmetoder
Tiqets tilbyder flere betalingsmetoder for at imødekomme forskellige brugere fra hele verden.

De har en god kundesupport
Tiqets tilbyder daglig support fra 09:00 - 00:00 CET. CET står for Central European Time.

Det betyder, at der altid er nogen klar til at hjælpe dig med dine problemer og spørgsmål.

De vil hjælpe dig til bedre at udforske din destination
Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal lave i en bestemt by eller et bestemt land, er Tiqets også der for dig.

Du kan åbne muligheden "Udforsk" og fastgøre din placering for at se seværdigheder i nærheden (og selvfølgelig bestille billetter til dem).

En hurtig og nem hjemmeside
En ting vi rigtig godt kan lide er en hurtig hjemmeside og et enkelt design. Tiqets har begge dele.

Slut med udskrivning - din smartphone er din billet
Tiqets gør det meget klart, hvilken type billet du køber, og hvad du har brug for, når du træder ind på spillestedet. For alle de billetter, du køber hos Tiqets, behøver du blot din smartphone for at komme ind på spillestedet eller attraktionen. Ikke mere udskrivning!

Eksklusive billetter og entréer
Denne portal tilbyder dig nogle eksklusive indgange, som du kan drage fordel af. Dette kan være alt fra et særligt museum i London til en Skip The Line-billet til Louvre-museet i Paris. Hold øje med denne!

Gruppereservationer gennem Tiqets
Desværre er reservationer til store grupper ikke understøttet af appen i øjeblikket.

Nogle spillesteder begrænser antallet af besøgende, de kan tage imod. Derfor er der mulighed for, at bestilling af et stort antal billetter ikke går igennem kassen.

Det er muligt at gennemføre flere ordrer via appen. Dette anbefales dog ikke, da denne praksis normalt er ilde set af partnersteder, og der er risiko for, at du bliver nægtet adgang.

Hellere være sikker end undskyld og ikke gøre dette. Det kan blive dyrt for dig.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Tiqets
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.