Tourradar

Alle anmeldelser

Tourradar

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

Tourradar

Tourradar er et nysgerrigt team af kreative problemløsere, teknologinørder og passionerede rejsende, der arbejder sammen om at bringe livsændrenderejseoplevelser til verden. De er stolte af at spille en førende rolle i at bringe rejsebranchen online. Hvis du elsker teknologi og rejser, byder vi dig velkommen.

Tourradar vil forbinde mennesker med livsberigende rejseoplevelser. Efter Travis og Shawns førstehåndsoplevelser er ønsket om at forbinde rejsende med oplevelser, der udvikler deres selvbillede og syn på verden som helhed, drivkraften bag det, de gør. TourRadar er den ultimative allierede i jagten på eventyr, selvforbedring og meningsfulde oplevelser for rejsende over hele verden. Efterhånden som deres platform udvikler sig, kan de sikre, at kuraterede rejseoplevelser i verdensklasse bliver mere tilgængelige for både erfarne rejsende og nytilkomne. På den måde kan vi sikre, at fremtidige generationer videregiver en global tankegang, der hylder vores mangfoldighed.
 
Tourradar' mission
Tourradar ønsker at være den førende markedsplads for eventyrrejser. TourRadar er one-stop-destinationen for rejsende til at finde alt, hvad de har brug for for at planlægge og booke deres næste fantastiske rejse på ét sted. Gennem deres innovative eventyrteknologi og partnerløsninger er TourRadar banebrydende på eventyrmarkedspladsen, der gør det muligt for rejsende at opdage berigende rejseoplevelser, der matcher deres personlige præferencer og ønsker gennem lykke og UX. På denne måde opfordrer de flere rejsende hver dag til at begive sig ud på et eventyr, uanset om det er i deres baghave eller rundt om i verden.

At forbinde mennesker med livsberigende rejseoplevelser. De har altid stræbt og vil fortsat stræbe efter at hjælpe folk med at få berigende rejseoplevelser, og det betyder, at de gør vores del for at beskytte deres planet. Tourradar blev grundlagt på troen på, at rejser kan berige ikke kun deres liv, men livet for alle levende ting omkring os. De mener, at rejser er en supermagt, der, når de bruges korrekt, kan have en varig positiv indvirkning på lokalbefolkningen og det naturlige miljø på en destination.

Tourradar' vision
At udvide vores forståelse af verden omkring os, forbinder os med mennesker fra kulturer, der er meget forskellige fra vores egen, tillader udviklingssamfund at trives og lærer os at beundre deres planets store naturlige skønhed. Nu mere end nogensinde skal vi benytte enhver lejlighed til at rejse ansvarligt. Tourradar forbinder dig med deres betroede rejsearrangører for at give livsberigende oplevelser.

Tourradar viser dig hvordan rejsearrangører inkorporerer bæredygtighed i deres ture, så du ved præcis, hvilken indflydelse din rejse kan have. På deres platform har du mulighed for at vælge dit eventyr og booke ture drevet af virksomheder med bæredygtige initiativer, ture ledet af lokale eller lokalt ejede, og ture, hvor dit køb understøtter samfundsudvikling og/eller miljøprojekter. De er i øjeblikket ved at opdatere deres rejsearrangørsider for at gøre det nemmere for dig at få adgang til bæredygtighedsoplysninger.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Tourradar
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.