Trafalgar

Alle anmeldelser

Trafalgar

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Trafalgar

Drømmeferier uden stress af 'hvad nu hvis' er, hvad Trafalgar gør. De designer deres rejser, så du kan opleve verden anderledes. Du får den personlige service, opmærksomhed på detaljer og bekvemmelighed, du ønsker, mens du nyder de enestående oplevelser, du altid har drømt om.

Bekymringsfri rejse
Tag det roligt med at vide, at de er ved din side og tager sig af alt på en rejse, der sætter dit velvære først. Din løsning til en bekymringsfri tur starter her.

Trafalgar er stolte af at blive tildelt Safe Travels Stamp af World Travel and Tourism Council (WTTC). Dette anerkender, at de overholder strenge standarder for velvære, herunder en 3-trins velværesprotokol. Du vil også nyde risikofrie, fleksible bookingbetingelser og en perfekt planlagt rejse med 24/7 support.

Altid bemærkelsesværdig
Oplev det bedste af hvert sted, du besøger. Hver af deres ture er designet med kultur i centrum, med de vigtigste seværdigheder malet og med privilegeret adgang til samfund og mennesker rundt om i verden.

Deres forbindelser til hver destination og den vægt, de lægger på at påvirke de steder, de besøger positivt, er en del af, hvad valget af Tour Differently handler om. Mere end 100 års erfaring Rejs med tillid til, at du er i de bedst mulige hænder. Deres historie er 101 år gammel. Trafalgar er ankermærket for The Travel Corporations (TTC) 42 prisvindende gæstfriheds- og rejsemærker. Den familiedrevne virksomhed tilbyder uovertruffen viden og personlig service takket være et globalt netværk af eksperter, der spænder over 7 kontinenter.

De typer oplevelser du finder på deres rejser
Oplev disse "aha"-øjeblikke gennem en række Trafalgar-højdepunkter, som andre rejsende måske ikke kender til eller har adgang til. På hver tur kan du forvente at finde en række skjulte perler, som din erfarne guide vil introducere dig til, samt adgang til de berømte seværdigheder, du altid har ønsket at besøge.

Men det er kun begyndelsen
Trafalgar har udforsket de destinationer, du elsker endnu dybere for at give dig en samling af lokale oplevelser, du ikke finder hos nogen anden udbyder. Lad guidebøgerne blive hjemme, og lad dem vise dig den ægte vare uden at bekymre dig om noget.

De mennesker du vil møde
De vil introducere dig til lokalbefolkningen, der er stolte af at byde dig velkommen i deres samfund og dele deres madhistorier - ikke kun for at opleve regionens fornøjelser, men også livsstilen. Fra hemmelige restauranter til eksklusive Be My Guest-oplevelser med lokale familier, får du et indblik i livet for de mennesker, der kalder disse steder hjem.

Rejser bringer nye realiteter, men de har erfaringen og ved, hvordan de tilpasser os forandringer, så din ferie altid er stressfri. De inviterer dig til at tjekke deres gæsters og rejsedirektørs sociale indlæg, der viser, hvordan de rejser uden bekymringer og bare fokuserer på det, der betyder noget - at have det sjovt og skabe minder, der vil vare hele livet.

Hvordan var det at prøve Trafalgar?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Trafalgar. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.