Trusted Tours of America

Alle anmeldelser

Trusted Tours of America

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Trusted Tours of America

Trusted Tours of America har været i turisme- og attraktionerbranchen i 25 år og har kombineret deres viden og overbevisning i denne brugervenlige og værdifulde ressource for deres gæster.

De overvåger de virksomheder, de anbefaler og vil gerne høre om dine erfaringer med dem.

Deres ture og attraktioner vil med garanti glæde dig, og med dine kommentarer kan de fortsætte med at sikre, at deres medlemmer opretholder det højeste niveau af kvalitet og ekspertise.

Trusted Tours of America blev grundlagt i 1999 af Historic Tours of America som deres internetsalgsafdeling. Historic Tours of America har været førende inden for familie- og kulturturismeindustrien i over 25 år og har ejet og drevet adskillige sightseeingture, museer og attraktioner i 6 forskellige byer i hele USA.

Pålidelige ture og attraktioner
I dag tilbyder Trusted Tours of America nemt og sikkert onlinebilletsalg til adskillige sightseeingture, attraktioner og museer. Deres "medlemmer" overholder de samme strenge retningslinjer for kvalitetskontrol som Historic Tours of America. Trusted Tours & Attractions-logoet er et let genkendeligt godkendelsesstempel, der lader deres kunder vide, at de har valgt en tur eller attraktion, der med garanti vil glæde dem!"

Trusted Tours and Attractions - Medlemmer Hver tur og attraktion, der sælges af Trusted Tours, er vurderet for kvalitet:
- Kvalitet af kundeservice
- Enestående gæstfrihed
- Enestående værdi
- Fremragende indhold
- Renlighed
- Familieorienteret materiale
- Godt researchede manuskripter og materiale

Pålidelige ture og attraktioner 
Medlemmer af Trusted Tours and Attractions overvåges gennem deres kundefeedback-program. Hver kunde, der køber en billet gennem dem bliver bedt om at bedømme deres oplevelse. Dette sikrer, at Trusted Tours & Attractions fortsat kun sælger de bedste sightseeingture, attraktioner og museer, deres land har at tilbyde.

Priserne på Trusted Tours & Attraktioner opdateres konstant for at give deres kunder den laveste tilgængelige pris. Derudover inkluderer deres priser ALLE gebyrer og afgifter, så du kan være sikker på, at den pris du ser er den pris du betaler uden tricky add-ons. Hvis du finder en lavere pris efter dit køb, refunderer Trusted Tours and Attractions dig forskellen plus, i en begrænset periode, yderligere 5%!

Trusted Tours & Attractions og alle deres partnere arbejder hårdt for at sikre, at deres gæster får den "bedste ferieoplevelse" i branchen. De tror så stærkt på kvaliteten af ​​deres produkter, at de tilbyder en 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du er utilfreds med en tur eller attraktion købt på deres hjemmeside, bedes du kontakte deres kundeservicecenter. De vil arbejde direkte med alle involverede parter for at refundere dine penge.

Bemærk, at alle e-billetter købt fra Trusted Tours & Attractions er gyldige i 6 måneder til 1 år (afhængigt af turen/attraktionen) fra købsdatoen til den oprindelige købspris*. Hvis du har købt billetter og bare ikke kunne bruge dem, kan du beholde dine billetter og bruge dem ved et fremtidigt besøg eller give dem væk (og du undgår også enhver prisstigning).

Trusted Tours of America vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.