Uniplaces

Alle anmeldelser

Uniplaces

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Trivago

Trivago

1 anmeldelser

Hvor rejsende før i tiden havde få valgmuligheder og måtte benytte rejseagenter og brochurer, som det eneste grundlag for deres ...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Uniplaces

Uniplaces blev grundlagt i 2013 af tre venner med det formål at gøre det nemt og cool at leje et nyt sted at bo. Uniplaces er markedspladsen for unik indkvartering for studerende, unge arbejdere, digitale nomader, rejsende eller familier. De er den hurtigst voksende internationale hjemmeside til booking af mellem- og langtidsleje. Uniplaces har det største udvalg af godkendte boliger i verden, der passer til alle budgetter, og de fortsætter med at udvide deres tilstedeværelse i byer rundt om i verden for at holde dig glad.

Uniplaces tilbyder kunder en løsning for at slippe af med garanter, besvær og bureaukrati med en platform, der er enkel, hurtig og sikker for absolut ro i sindet. De tilbyder unikke boliger til ethvert budget, bare for en måned eller for evigt, kun et klik væk.

Hos Uniplaces tror de på, at intet i denne verden kan få os til at føle os så levende som en ny oplevelse, at intet som et fantastisk eventyr kan give os de øjeblikke, der varer evigt, og at teknologien kan hjælpe os med at skabe en verden uden grænser. De tror på, at en rejse til et andet land er en mulighed for at opleve og lære alle disse ting, og at hvis du vil med, så skal du. Uniplaces er her for at hjælpe dig og gøre denne oplevelse unik.

Ingen kaution intet bureaukrati
Uniplaces er her for at gøre dit liv lettere. Så glem alt om alle de lokale garanter, bevis for indkomst, irriterende telefonopkald, udvælgelsesprocesser og personlige visninger. Med Uniplaces kan du spare tid ved at opdage unikke lejligheder og nemt booke dem online, hvor som helst i verden.

Uniplaces er her for dig
Deres flersprogede team er her for at hjælpe og rådgive dig. Har du brug for hjælp til at booke lejlighed? Lad deres agenter gøre arbejdet og finde den perfekte lejlighed til dig. Har udlejer annulleret i sidste øjeblik? Så hjælper deres dedikerede kundeservice dig hurtigt med at finde ny bolig.

Sikkerhed hvert skridt på vejen
Uniplaces garanterer fuld ro i sindet hvert skridt på vejen. Fra at finde den perfekte lejlighed til at foretage din betaling, tager de sig af dig. Efter du har betalt din første måneds husleje til Uniplaces, venter de til 24 timer efter du flytter ind med at overføre den til udlejer. På denne måde kan du bekræfte, at alt er i orden med din nye lejlighed. I det usandsynlige tilfælde, at din lejlighed ikke matcher fortegnelsen, skal du rapportere problemet inden for 24 timer efter, at du flytter ind. Uniplaces vil fastfryse din betaling og finde en måde at hjælpe dig med det samme.

Certifikat for forudbetalt bolig
Uniplaces kan give dig kvitteringen for din visumansøgning. Hvis du har brug for et officielt dokument for at ansøge om dit visum og bevise, at du har reserveret hos Uniplaces, kan de give dig et certifikat for forudbetalt indkvartering.

Din mening er vigtig
Du må meget gerne fortælle læsere på siden om din erfaring med Uniplaces, så andre potentielle kunder også kan få et overblik over deres service.