Vegas

Alle anmeldelser

Vegas

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Vegas

Hos Vegas.com er deres mission at give dig den nemmeste og hurtigste måde, at researche og booke din Las Vegas-ferie på. For at hjælpe dem med at fokusere på denne opgave, har de indgået et samarbejde med danskeanmeldelser.dk, et pålideligt uafhængigt anmeldelseswebsted, for at indsamle Vegas.com erfaringer fra deres kunder. Uanset om en kunde bestiller et Las Vegas-hotel, et show, en tur, en natklub, en fly- og hotelpakke eller en kombination af Vegas-ferieoplevelser hos Vegas.com, inviterer de alle deres kunder til at vurdere deres oplevelser, så andre kunder også kan få glæde af dem.

Hos Vegas.com ser de frem til at byde dig velkommen tilbage til Las Vegas, og de vil gøre alt, hvad de kan for at sikre, at du får en fantastisk ferie. Nedenfor vil du lære om, hvad Vegas gør for at gøre din ferie i Las Vegas så stressfri som muligt, så du kan booke den med tillid.

Vegas holder dig orienteret. Deres kundeserviceteam arbejder for at yde den bedst mulige service og support til hver eneste kunde. Mens situationen konstant udvikler sig, stræber Vegas.com-teamet efter at tilpasse sig hurtigt og passende til skiftende planer. For mere information om genåbningsdatoer og forbedrede sikkerhedsforanstaltninger, besøg venligst deres side med rejsevejledninger.

Afbestillingspolitik 
Har du brug for lidt mere tid? Vegas har dækket dig. Deres kunder kan annullere hotelreservationer op til 48 timer før reservationens start. Kundeserviceteamet hjælper med at annullere eller ombooke til et senere tidspunkt via telefon eller e-mail. De gør ombooking til en leg.

Hvis du ønsker at ændre din reservation, bedes du sende en e-mail til kundeservice@vegas.com med så mange detaljer som muligt, herunder dit fulde navn, reservationsnummer, rejsedatoer og formålet med reservationen.

Butikskredit
Hvis du har brug for at ombooke dit besøg og ønsker at rejse på et senere tidspunkt, kan du drage fordel af en fremskyndet ombookingsproces, ved at modtage en øjeblikkelig butikskredit, som du kan indløse til ethvert af vores rejseprodukter (ikke kun den din originale reservation var til). Din kredit udløber aldrig og de kan hjælpe dig med at ombooke, når du er klar.

Rejseforsikring
For yderligere rejsebeskyttelse tilbyder Vegas Allianz rejseforsikringtil pakkebookinger af fly+hotel. Du er dækket for rejseaflysning, tab af bagage og nødsituationer i sidste øjeblik. De tilbyder også 24-timers support og den praktiske TravelSmart™-app, for at hjælpe dig med at holde styr på dine rejseplaner og oplysninger. Se venligst COVID-19-dækningsalarmen fra Allianz Global Assistance for vigtige oplysninger om dækning og udelukkelser for skader forårsaget af COVID-19.

Affiliate program
Vegas.com tilbyder flere Las Vegas rejsemuligheder end nogen anden hjemmeside, inklusiv hoteller, feriepakker, shows, ture, attraktioner, restauranter, klubber og mere. De sælger alt i Las Vegas og det kan du også, når du tilmelder dig deres affiliate program.

Ansøg om Vegas's program gennem Impact Radius, deres affilierede netværkspartner. Tilmelding er gratis, nemt og tager kun et par minutter. Når din ansøgning er godkendt, kan du indlejre deres links, bannere, widgets og rejsetilbud på din hjemmeside og begynde at tjene kommission. Hver gang en kunde klikker, booker og rejser, tjener du penge.