Walt Disney World

Alle anmeldelser

Walt Disney World

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Walt Disney World

Walt Disney World eller Disney World, er et underholdningskompleks i Bay Lake og Lake Buena Vista, Florida, USA, nær byerne Orlando og Kissimmee. Resortet åbnede den 1. oktober 1971 og ejes og drives af DisneyParks, Experiences and Products, en afdeling af The Walt Disney Company. Ejendommen dækker næsten 25.000 acres (39 sq m; 101 km2), hvoraf halvdelen er brugt.

Over-the-top, udmattende og dyrt, Walt Disney World Resort er én ting: Fortryllende. Består af fire forlystelsesparker (Magic Kingdom, Epcot, Disney's Hollywood Studios og Disney's Animal Kingdom), to vandlande (Disney's Typhoon Lagoon og Disney's Blizzard Beach), mere end to dusin hoteller og DisneySpringsshopping-, spise- og underholdningskompleks. byder på ikoniske attraktioner og forlystelser som Cinderella Castle, "det er en lille verden", Spaceship Earth, Toy Story Land og Pandora - The World of Avatar. Selv Anaheims Disneyland kan ifølge nogle ikke konkurrere.

Selvfølgelig er der en stor ulempe. Billetter til parkerne ved Walt Disney World er dyre, uanset om du bare er på besøg for dagen (dagkort for børn og voksne på 10 år og ældre starter ved 109 $). Et dagspas til et vandland starter ved $64 for voksne fra 10 år og opefter. De fleste anbefaler, at du besøger dette vidtstrakte websted over flere dage for at retfærdiggøre de høje entrépriser. Hvis du mangler tid, så spring parkerne over og udforsk Disney Springs i stedet, som du kan besøge gratis.

En anden skuffelse for nogle: Folkemængderne. I skoleferierne er alle parkerne fyldt med turister og lokale, hvilket betyder, at stierne kan være tilstoppede, og køerne ved forlystelserne kan vare i timevis. For at undgå disse problemer, besøg parken på en hverdag, hvor der ikke er skole. Eller bo på et Walt Disney World Resort-hotel, hvor alle gæster har adgang til Extended Magic Hours (eller yderligere attraktionstimer i en eller to parker). Du kan også få mest muligt ud af din tid i Disney World med parkens FastPass+ service. Derudover er madplaner også inkluderet i feriepakker på udvalgte Disney-resorts. For flere pengebesparende tips og tricks, klik her.

Walt Disney World Resort ligger i Bay Lake og Lake Buena Vista, Florida, omkring 27 miles sydvest for Orlandos centrum. Hver forlystelsespark har forskellige åbningstider, men de åbner alle kl. 9.00 og lukker mellem kl. 19.00 og 23.00. Vandlandene er åbne fra 10.00 til 17.00. daglige. Hvis du bor på en af ​​Disney-overnatningsstederne, har du adgang til gratis transport med bus, færge eller monorail. Parkering og stop for linje 50 og 56 fra LYNX er også tilgængelige, men der opkræves ekstra gebyrer. Disney Springs og alle parker tilbyder butikker, restauranter, toiletter, siddepladser og levende underholdning såsom parader og fyrværkeri. For mere information, besøg Walt Disney World Resorts hjemmeside.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Walt Disney World
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.