Welcome Beyond

Alle anmeldelser

Welcome Beyond

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Trivago

Trivago

1 anmeldelser

Hvor rejsende før i tiden havde få valgmuligheder og måtte benytte rejseagenter og brochurer, som det eneste grundlag for deres ...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Welcome Beyond

Welcome Beyond håndplukker små hoteller og ferieboliger, der er virkelig originale. Mange afspejler deres ejeres passion for karakteristisk arkitektur og design. Nogle grænser til finurlige, nogle er ret fornemme. Og et par stykker er direkte rustikke. Fælles for alle ejendomme er, at de er eksklusive – i ordets bedste betydning. Hver er unik, mindeværdig og bestemt værd at nævne. I et konstant overfyldt felt af hotelbookingswebsteder er Welcome Beyond et stilfuldt alternativ.

Designbevidste rejsende, der leder efter unikkeboliger, vil finde en række arkitektonisk interessante overnatningssteder på populære steder rundt om i verden. Hjemmesiden er udtænkt af Oliver og Chris Laugsch, to brødre fra Tyskland, som grundlagde deres lille, men ekspanderende virksomhed i Berlin.

I stedet for at oversvømme webstedet med hundredvis af middelmådige annoncer - som mange konkurrenter ofte gør - tager virksomheden en nedslidt, kurateret tilgang til ejendomsannoncering. Et afsondret modernistisk tilflugtssted i Santa Monica, en vidtstrakt ejendom fra det 19. århundrede i Toscana eller en historisk ejendom. ejendomme i Frankrigs Languedoc-Roussillon er blandt de hippe annoncer i snesevis af lande, der i øjeblikket er opført på webstedet. Virksomheden udvælger små hoteller og feriehuse at tilbyde på siden.

"Folk vil have noget unikt, når de rejser," siger Chris Laugsch, der arbejdede med finans for en tysk multinational, før han grundlagde rejsesiden. "Der er så mange muligheder for at leje noget kedeligt, men vi ville have rejsende, der ledte efter noget særligt, da vi lancerede siden."

Mange af annoncerne afspejler ejerens passion for usædvanlig arkitektur og design, siger Laugsch. "Alle ejendommene er unikke på hver deres måde," siger han.

Nogle af boligerne til leje på grunden er ejet af arkitekter og designere med et skarpt øje for designkvalitet.

Hvem står bag Welcome Beyond
Welcome Beyond blev grundlagt af to brødre i Berlin, som har brugt deres liv på at studere og arbejde rundt om i verden. Udover en masse gener deler de en grundlæggende indsigt om rejser – at hvor du opholder dig er lige så vigtigt for oplevelsen, som hvad du ser og gør.

Oliver Laugsch har arbejdet som designer og art director på bureauer i USA, Frankrig, Tyskland, Schweiz og Storbritannien, hvilket har skabt den eneste kendte forbindelse mellem kunder som Deutsche Bank og Chemical Brothers. Oliver kanaliserede sin livslange kærlighed til design og arkitektur til en formel grad på Art Center College of Design.

Chris Laugsch arbejdede med finans for en tysk multinational og fik til sidst en lederstilling i dets brasilianske datterselskab. Han blev uddannet på European Business School i London og Santiago de Chile. Chris Laugsch veksler mellem at tale tysk og engelsk med sin storebror – og smider lidt spansk eller portugisisk ind for at holde tingene interessante.

Tak fordi du læste om Welcome Beyond
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad ____ kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.