Youtravel.me

Alle anmeldelser

Youtravel.me

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

Youtravel.me

Grundlæggerne Olga & Ivan har rejst til mere end 35 lande. Drevet af eventyrtørst planlagde de udførlige rejseplaner for at opleve stederne fuldt ud. Men en dag tog alt en dårlig drejning. De oplevede enhver rejsendes mareridt af et sted: Flyforsinkelser, skuffende rejseledere, at blive irettesat af lokale "eksperter" og følelsen af, at deres drømmerejse var i fare.

Tilbage på hotellet lovede de sig selv, at de aldrig ville opleve noget lignende igen. Så de ledte efter en tjeneste, der ville løse deres problemer, blot for at finde ud af, at den ikke eksisterede.

Begyndelsen på Youtravel.me's rejsen
Et eller andet sted, hvad som helst, hvem som helst. Nye rejser og eventyr handler ikke kun om at tage et nyt sted hen. Dybe forbindelser giver dybere oplevelser, gør de ikke? Med det i tankerne og en masse hårdt arbejde har Olga og Ivan udviklet en tilpasset, teknologiaktiveret service, der forbinder rejsende med oplevelser, eventyr og lokale eksperter rundt om i verden. Alle med fascinerende rejseplaner skabt af lokale og uafhængige rejseguider.

Det hele startede med et hold på to. Men i dag opererer YouTravel.Me med mere end 50 medarbejdere, der er lige så passionerede omkring rejser som deres kunder.

For Youtravel.mes er der ikke noget, der hedder at være fremmed. De hjælper rejsende med at nå og opleve deres destination med et dybt tilhørsforhold, på trods af bureaukrati.

Youtravel.me forenkler rejsendes oplevelser med sofistikerede algoritmer og eksperter, for at guide jer gennem støjen. Deres værktøj hjælper rejsende med at findefascinerende oplevelserog forbinder dem med venlige lokale eksperter rundt om i verden.

Hvem siger, at det er svært at få venner? Youtravel.me tror på, at formlen til at gøre verden til et venligere sted er at omfavne vores forskelligheder. Tag på en rejse med dem og se, hvor mange dybe forbindelser du kan skabe :)

På det seneste har Youtravel.me erfaret, at alt er genstand for uventede ændringer. De har magten til at ændre forandring gennem meningsfulde forbindelser og beslutsomhed. Hos dem stræber de efter at udvikle enestående fleksible rejser for alle.

Hvad kan du forvente af Youtravel.me?
- Usædvanlige ruter og steder for venner
- Rejseeksperter sammensætter uafhængigt deres rejser og deler de mest hemmelige og SPÆNDENDE rejseplaner, så rejsende kan se destinationslandet fra et andet perspektiv og opleve det som en lokal.
- Det er en problemfri tur, da rejseeksperter tænker på alle detaljer, når de forbereder turen.
- Ingen grund til at bruge timer på at planlægge logistikken, da de har samlet al deres erfaring og deres rejseeksperters erfaring for at hjælpe dig.

Brug tid i selskab med ligesindede
Som voksen kan det være svært at få nye venner og socialisere. At bruge tid på turen vil hjælpe dig med at skabe nye kontakter og genopbygge dit liv.

Youtravel.me vil hjælpe dig med at opnå fællesskab
- Det er nemt og sikkert at bestille rejser på vores platform
- YouTravel.me forhåndsscreener enhver rejseekspert, så booking og forudbetaling er omhyggeligt sikker og garanteret. Derfor har de tillid til deres partnere.

Øjeblikkelig kommunikation direkte med rejseeksperter
Du kan med det samme kontakte enhver rejseekspert eller anmode om et tilbagekald med alle detaljerede oplysninger om din fremtidige rejse.

Personlige anbefalinger
Youtravel.me søgealgoritme giver dig mulighed for at vælge den bedst egnede rejse til dig, afhængigt af din foretrukne type, komfort og aktiviteter.

Betaling uden skjulte gebyrer
Når du bestiller en rejse på Youtravel.me, kan du kommunikere direkte med rejsearrangøren og ikke betale for meget (ingen ekstra gebyrer fra bureauer inkluderet).

Har du også prøvet Youtravel.me?
- Så vil vi meget gerne høre om din erfaring her på vores side.