DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser 3F

  Arbejderbevægelsen startede i Danmark i 1871 da Den Internationale Arbejderforening blev grundlagt. I dagens Danmark er fagbevægleserne dybt integreret i alle vores industrier. Fagforeninger, både specialiserede og mere generelle forsøger at få de absolut bedste arbejdsvilkår for deres medlemmer. Og arbejdslivet er jo vigtigt. Vi bruger en tredjedel af døgnet på arbejdspladsen, så det skal være en fryd at møde op. Men hvem kan sikre dig de bedste vilkår, den bedste løn, og det bedste arbejdsliv? Det mener 3F, at de kan. På denne side kan du læse om en af Danmarks største fagforeninger.

  Om 3F
  Langt de fleste danskere i arbejdsalderen kender til 3F. Fagligt Fælles Forbund organiserer lønmodtagere, både faglærte og erhversuddannede og hjælper med bl.a. forhandlinger af overenskomst med arbejdsgivere. 3Fs rejse startede efter intensive forhandlinger mellem to forbund, KAD og SiD, og blev grundlagt i 2005.
  Fagforeningen har flere medlemmer end nogen anden fagforening pr. 2018. De har omkring 264.875 medlemmer fordelt over 64 lokalafdelinger rundt om i landet. Udover at være en fagforening, driver 3F også A-kassen 3FA og udgiver magasinet Fagbladet 3F otte gange om året i et oplag på to millioner i alt.

  Produkter og Services
  Kernen af organsationen er, som de fleste fagforeninger, at sikre gode arbejdsvilkår og løn for deres medlemmer. Det gør de blandt andet gennem rådgivning og forhandlinger. Fagforeningen fungerer som mægler mellem arbejdsgiver og arbejdstager når der opstår konflikter. Er man medlem af en fagforening, får man hjælp af forhandlere og juridiske eksperter om løn, rettigheder, m.m.
  Nogle fordele, som man måske ikke har hos andre fagforeninger, men er særligt for 3F er alle de samarbejdspartnere, de har sikret sig. 3F er partner med en række andre virksomheder og organisationer, som kan give medlemmerne fordele udover hjælp til arbejdslivet. Heriblandt findes rabatter på mobilabonnement gennem Alka Forsikrings mobiltjeneste Alka Mobil. Man kan derudover få adgang til rabatter på sommerferien. 3F udlejer sommerhuse, både i Danmark, men også i andre europæiske lande til en billig pris. Hos 3F kan du også få forsikringer. Fagforeningen udbyder forsikringer, der har at gøre med arbejdslivet, såsom lønforsikring og gratis indboforsikring til nyuddanede. Men du kan også tegne fritidsulykkeforsikring eller gruppelivsforsikring. Er man total fodboldnørd skal man måske overveje 3F som fagforening, for deres medlemmer kan frit afhente billet til 3F Superligaen og invitere en ven med 30% rabat.
  Services, der er mere arbejdsorienteret inkluderer blandt andet gratis løntjek, juridisk vejledning, lønforhandling samt anden hjælp til overenskomst, dagpenge og arbejdsliv.

  Komplimenter, Klager og Tips til 3F
  3F mener selv, at de er den absolut bedste fagforening, man kan vælge i Danmark. Men hvad synes deres medlemmer? Hvis du er en af 3Fs mange medlemmer, er det dig, vi vil høre fra. Har du modtaget juridisk vejledning fra fagforeningen? Hvor meget hjælp synes du, at du har fået under konflikter, eller som arbejdsløs? Fagforeninger handler om solidaritet. Og her kan du hjælpe andre ansatte med at finde den helt rigtige fagforening for dem. Efterlad en kort anmeldelse, der beskriver din oplevelse med 3F på denne side.

  3F
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om 3F

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er 3F et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af 3F I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette 3F?

  3F er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Jobsøgning, B2B og Outsourcing

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 3F gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.