DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser CA

  Langt de fleste danskere er medlem af en a-kasse, da de derved har et sikkerhedsnet, hvis uheldet er ude og de mister deres job. Dog er ikke alle a-kasser lige egnede til alle personer og det er derfor vigtigt, at man finder netop den a-kasse, der har de rette kompetencer til at støtte i en eventuel jobsøgningsprocess og karrierreprogression. Ved at læse kundeanmeldelser igennem her på siden, kan du lære mere om CA og forhåbentlig få hjælp til at beslutte, om det er den rette a-kasse for dig.

  Om CA

  CA er en dansk a-kasse og karierrepartner for højtuddannede privatpersoner, der er en aktiv del af det danske erhvervsliv. En stor del af a-kassens 67.000 medlemmer arbejder inden for forskellige former for forretning: ledelse, økonomi, kommunikation, HR, samt mange andre. Langt de fleste af CAs medlemmer arbejder på det private arbejdsmarked og har en uddannelse fra enten universitetet, handelshøjskolen eller et handelsakademi. CA blev grundlagt i 1975 under navnet "Civiløkonomernes A-kasse", og skiftede sidenhen i 2006 navn til "C3, ledelse og økonomi - A-Kasse". I 2007 skiftede de endelig navn til hvad der i dag hedder CA a-kasse. CA har hovedkontor i Gentofte og har derudover lokale kontorer i adskillige andre danske byer, såsom Aalborg og Kolding m.fl.
  CA's er organiseret gennem et repræsentantskab der består af 26 personer. Disse vælges af medlemmerne for fire år ad gangen, og er derudover selv medlemmer af a-kassen. Heraf vælges fem medlemmer og to suppleanter til bestyrelsen for to år ad gangen.

  Produkter og Services hos CA

  CA er en a-kasse og karierrepartner, med speciale indenfor højtuddannede individer. Om medlem kan man blandt andet deltage i en lang række karriereudviklende tilbud, hvilket gælder for alle, uanset om man er studerende, i arbejde eller ledig. CA har til formål at hjælpe deres medlemmer med at øge deres værdi på arbejdsmarkedet, hvilket de gør gennem professionel karriererådgivning og kompetenceudvikling. Er man medlem af denne a-kasse, så er man sikret et økonomisk sikkerhedsnet i tilfælde af arbejdsløshed, idet man er forsikret og har hjælp til rådighed, således at man hurtigst muligt kan komme i arbejde i en passende stilling igen.
  Man kan vælge mellem forskellige former for medlemsskab, da der findes et standard medlemsskab, samt et medlemsskab under navnet CA+, der koster en ekstra månedlig ydelse, der lægges til det samlede kontingentbeløb. Der findes derudover et deltidsmedlemsskab, for dem der ikke vil stå til rådighed for et fuldtidsarbejde på 37 timer om ugen og her skal man så søge arbejde på op til 30 timer om ugen.
  Man kan derudover betale efterlønsbidrag, hvis man ønsker at være en del af deres efterlønsordning. Både basiskontingent, kontingentet til CA+ og efterlønsbidraget kan man trække fra på sin selvangivelse, og CA oplyser endvidere automatisk SKAT omkring disse forhold.

  Komplimenter, Tips og Klager til CA

  Er du medlem af CA a-kasse og kan du kaste lys over kvaliteten af deres kurser, workshops, hjælp og støtte? Føler du, at denne a-kasse tilføjer værdi til dit arbejdsliv og har de tilstrækkelige kompetencer, når man som arbejdsløs skal finde et passende job? At vælge den rette a-kasse er en vigtig beslutning, så derfor kan du hjælpe andre danskere med at vurdere, om CA er den rette a-kasse for dem, ved at skrive en anmeldelse her på siden.

  CA
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om CA

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er CA et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af CA I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette CA?

  CA er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Øvrige Service Firmaer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.