DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Depositphotos

  Til mange forskellige former for projekter, så kan forskellige typer filer være nødvendige. I mange tilfælde, især hvis det er til kommercielt brug, så kan man komme i problemer ved at bruge tilfældige ting fra internettet. Hvordan finder man billeder eller andet som der er sikkert at bruge? Til dette kan der bruges Depositphotos.

  Om Depositphotos

  Platformen Depositphotos kan betragtes som et kæmpe online lager, med ressourcer du kunne få brug for til videoer, musik eller mange andre former for projekter. Platformen har klienter fra mere end 190 lande, med 24/7 kundeservice i mere end 20 forskellige sprog. Siden januar i 2009 har Depositphotos været aktiv. Inde for nogle par måneder gav platformen adgang til mere end 1 millioner filer. I 2013 nåede tjenesten helt op på 20 millioner filer og mere end 1 million købere. Siden 2018 har Depositphotos gjort mere end 80 millioner filer tilgængelige.

  Produkter og tjenester

  På Depositphotos hjemmesiden er det muligt at få adgang til forskellige typer filer. Hvis du skal bruge grafik, så har de en masse millioner billeder tilgængelige, så du kan finde lige det du skal bruge til det projekt du leder efter. Derudover er det også muligt at få adgang til et hav af videoer, musik, lydeffekterog andet. Når du skal vælge en plan, så kan du betale månedligt eller årligt. Her kan du vælge et abonnement der giver adgang til en specifik mængde af de filer du skal bruge. Dette gør at du ikke betaler for adgang, til meget mere end du har brug for. Det skal dog siges at hvis du går over grænsen på dit abonnement, så skal du betale et beløb for hver fil over det. Når du vælger abonnement så kan du også vælge hvad for en filtype det er. Så behøver du ikke betale for adgang til billeder, når du f.eks. kun skal bruge videoer eller musik. Depositphotos gør det også nemmere at behandle filerne på en specifik måde, eftersom de har værktøjer tilgængelige, nogle af dem som er gratis.

  Kundeservice og klager

  Depositphotos har en side med ofte stillede spørgsmål, der kan svare på typiske spørgsmål. Men hvis dette ikke er nok så er der flere kontaktmuligheder. På deres hjemmeside er der en live chat så du nemt kan få kontakt til nogle af arbejderne, og stille nogle spørgsmål. Derudover så har de også en kontaktform så du kan sende dem en besked, hvor du så vil få svar over mail.

  Anmeldelse

  Vi opfordrer dig til at skrive om din erfaring med Depositphotos hvis du har brug eller overvejet at bruge platformen før. Her har du mulighed for at beskrive det du har lagt særligt mærke til, under brug af deres tjenester. Du bestemmer selv hvad du skriver om, dette kunne f.eks. priserne på deres abonnementer, deres udvalg af billeder, videoer, musik eller responstiden på deres kundeservice. Men hvorfor skrive en anmeldelse? Når du skriver en anmeldelse så er den offentlig, så andre mennesker kan se hvordan kvaliteten er på tjenesten. Du kan hjælpe folk der er i tvivl, til at finde ud af om de burde bruge Depositphotos.

  Depositphotos
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Depositphotos

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Depositphotos et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Depositphotos I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Depositphotos?

  Depositphotos er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Øvrige Service Firmaer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Depositphotos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.