DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Det Faglige Hus

  I Danmark har man fagforeningsfrihed, og man kan derfor helt frit vælge, hvilken fagforening man vil starte et medlemsskab hos. Ansættelsesvilkår bør være de samme, uanset hvilken fagforening man er medlem af, men der er dog andre vigtige aspekter at være opmærksom på, når man vil beslutte, hvilken fagforening man skal være medlem af. Støtte i forbindelse med karrierreudvikling, lønforhandling, kurser, videre læring, støtte i tilfælde af uforudset arbejdsløshed, pris for medlemsskab, samt mange andre, er ting der kan variere meget mellem de forskellige fagforeninger og a-kasser. Det er derfor vigtigt at man sikrer sig på forhånd, at man har fundet en fagforening, der lever op til de krav og behov man har, før man melder sig ind. I den forbindelse kan det være en stor fordel at læse kundeanmeldelser igennem fra andre, der allerede benytter den fagforening man overvejer at melde sig ind i, således at man derigennem kan sikre sig, at den lever op op til forventningerne fra et kundeperspektiv.

  Om Det Faglige Hus

  Det Faglige Hus blev oprettet i 1988, under navnet TeknikerSammenslutningen, og blev i 1998 åbnet op for medlemmer fra alle faglige baggrunde. Det Faglige Hus dækker i dag over 4 forskellige faglige organisationer, samt en a-kasse: Fagforeningen Danmark, Foreningen Danske Selvstændige, FK/TS, samt 2B - Bedst og Billigst. Det Faglige Hus har over 400 medarbejdere, herunder en række specialister, og virksomheden har adresse i Esbjerg, Postboks 512 - 6701.

  Produkter og Services hos Det Faglige Hus

  Hos Det Faglige Hus kan man få både faglig hjælp, juridisk rådgivning og hjælp til eventuel retssag via deres faglige konsulenter, juristerog advokater, hvis man ikke kan finde et passende kompromis med sin arbejdsgiver.
  Man kan derudover modtage hjælp fra deres arbejdsskadekonsulenter og socialrådgivere i deres "Social Team", hvis man er medlem af enten fagforeningen og a-kassen i Det Faglige Hus, eller hvis man er medlem af begge. Det Faglige Hus hjælper eksempelvis med sager omhandlende sygedagpenge, arbejdsskader, ressourceforløb, m.fl.
  Hvis man har et ønske om at komme videre i sin karierre, så kan man derudover modtage karierrerådgivning gennem Det Faglige Hus. Gennem deres a-kasse faciliterer de udbetaling af både dagpenge, efterløn, samt hjælp til jobsøgning. Det er muligt, både at melde sig ind i deres fagforening og a-kasse. Dette betyder, at man er dækket i tilfælde af problemer i forbindelse med ansættelsesforhold, samt hvis man bliver ledig.
  Hvis man er under uddannelse på indmeldelsestidspunktet, så kan man få gratis medlemskab af fagforeningen, og potentielt også gratis medlemskab af deres a-kasse. Selv hvis man er gratis medlem, så får man den samme hjælp og service som betalende medlemmer af både fagforeningen og a-kassen.

  Komplimenter, Klager og Tips til Det Faglige Hus

  Er du medlem hos Det Faglige Hus? Har du tidligere været ude for, at du har haft brug for deres hjælp til enten jobsøgning, jobtræning ellerlønforhandling? Hvad end Det Faglige Hus har hjulpet med gennem dit medlemsskab, så vil vi være meget interesserede i, at høre nærmere omkring forløbet her på siden. På den måde kan du hjælpe andre med, at få bedre indblik i, hvad man kan forvente af Det Faglige Hus og om et medlemsskab er relevant for netop deres situation og behov.

  Det Faglige Hus
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Det Faglige Hus

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Det Faglige Hus et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Det Faglige Hus I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Det Faglige Hus?

  Det Faglige Hus er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Øvrige Service Firmaer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Det Faglige Hus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.