DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Digital FOTO

  Fotografering og illustrering er blevet mere populært en nogensinde før, i takt med at den teknologiske udvikling, samt globaliseringen, har gjort det muligt for mange flere mennesker, at få adgang til både kameraer og software til billedmanipulation og redigering. Hvor mange før ikke havde råd til et professionelt kamera, og arbejde med negativer var en kunstart der tog mange år at mestre, så kan man idag købe både software og hardware der gør det muligt for alle, at tage smukke og professionelle billeder. Derudover er der et væld af magasiner, blogs og bøger for aspirerende fotografer, og det kan derfor være svært at finde frem til, hvilke der er de mest brugbare. Derfor læser mange forbrugere nu kundeanmeldelser igennem fra andre, for på den måde at identificere de mest brugbare guides, magasiner og materialer for hobbyfotografer og professionelle.

  Om Digital FOTO

  Magasinet Digital Foto udgives af Bonnier Publications International A/S, en dansk udgiver hovedkontor på Strandboulevarden i centrum af København. Bonnier er en medievirksomhed, der har speciliseret sig indenfor trykte og digitale magasiner, bogserier, apps, hjemmesider, samt en række forskellige digitale tjenester. Bonnier Publications fokuserer især på at levere forskellige former for udgivelser, der alle har fokus på specielle interesser og hobbyer. Målet med deres udgivelser er, at levere indhold af høj kvalitet, der gør det muligt for alle deres læsere, at få mere ud af deres hobbyer og personlige interesser.

  Produkter og Services hos Digital FOTO

  Digital FOTO er et forbrugermagasin, der dækker alt indenfor digital fotografering. Det henvender sig til både nybegyndere, samt erfarene fotografer, og indeholder mange forskellige sektioner, såsom inspiration, vejledning, samt tips og tricks til at tage flotte digitale billeder. I hver månedlige udgivelse kan man finde både inspiration, interviews med de bedste fotografer i både Danmark og udlandet, gør det selv artikler der viser, hvordan man tager de helt perfekte billeder, kurser i redigering og andre former for billedmanipulering, test af forskellige kameraer, udstyr og tilbehør til fotografer, samt mange flere forskellige ting.
  Udover selve magasinet kan man gennem Digital FOTO få adgang til mange forskellige online kurser, der er relevante for fotografer, videomaterialer, e-bøger og meget andet, alt med henblik på at hjælpe læserne med, at få så meget ud af fotografering som muligt.
  Vælger man at bestille magasinet Digital FOTO via hjemmesiden, så kan man tegne et abonnement. Normalt vil der være et tilbud tilgængeligt på bestillingstidspunktet, så man ved præcis, hvor mange måneder man binder sig til. Herefter får man tilsendt en fysisk kopi af magasinet hver måned, samt gratis adgang til magasinet via tablet, Ipad og telefon. Efter bindingsperioden er udløbet, så fortsætter man i et løbende abonnement, som og man kan opsige når man ønsker det.

  Komplimenter, Klager og Tips til Digital FOTO

  Har du tidligere abonneret på Digital FOTO, eller du modtager måske stadig magasinet hver måned? Hvad end du er tidligere eller nuværende abonnent, så er vi meget interesserede i, at høre nærmere omkring dine erfaringer med Digital FOTO her på siden. Din anmeldelse kan være til stor hjælp for andre, der overvejer at tegne abonnement på dette magasin. På den måde kan de lære af dine erfaringer, og derigennem bedre vurdere, om Digital FOTO magasinet lever op til deres forventninger.

  Digital FOTO
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Digital FOTO

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Digital FOTO et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Digital FOTO I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Digital FOTO?

  Digital FOTO er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Øvrige Service Firmaer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Digital FOTO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.