DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Fiverr

  Uanset hvad du har brug for, så er der højst sandsynlig en person som der kan hjælpe dig med det. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal lede, så er Fiverr en mulighed, eftersom platformen er designet til at samle en masse tjenester et sted, hvor det så er muligt, at finde nogle freelancere der kan gøre det arbejde du leder efter.

  Om Fiverr

  Fiverr er en online markedsplads til freelance tjenester. Det er ikke en ny markedsplads, faktisk så har Fiverr været aktiv siden 2010 og der er rigtig mange aktive købere og sælgere på platformen. Dette er en platform designet til at samle selvstændige arbejdere på én platform, som der gør det nemt for dig at finde en service så du kan få det lavet, der skal laves, på rigtig kort tid. Du kan dog også bruge Fiverr til at tilbyde en service, så du selv kan bruge platformen som en måde at få købere på.

  Produkter og tjenester

  Eftersom Fiverr er en markedsplads, hvor folk selv kan tilbyde deres egen service, så betyder dette at det er meget muligt at finde det du leder efter. Uanset om det er grafik til dit nye projekt, oversættelse af en tekst, en animationsvideo og rigtig meget mere. Det er på Fiverr muligt at se bedømmelser for en specifik service, så du kan se tidligere klienters erfaring, med den specifikke sælger. Mængden af tjenester som Fiverr tilbyder, bliver bredere og bredere. Hvis du er en person der søger efter et job, så kan du starte dit eget på Fiverr. Hvis du starter dit eget job på Fiverr, så har du også mulighed for at vælge dine egne priser, hvor lang tid jobbet vil tage, hvor mange revisioner der skal være, og meget mere. Dit job kan også tilpasses med grafik og videoer, der viser hvad du laver.

  Kunderservice og klager

  Har du brugt Fiverr, eller har tænkt dig at bruge det? Så kan det godt være at du har nogle spørgsmål. På deres support side kan du læse om populære emner, hvordan du kan begynde at købe eller sælge, hvad du kan tilpasse når du sælger, hvordan du laver og får betalinger, og meget meget mere. Derudover er der også en sektion med ofte stillede spørgsmål, for at købe og sælge, som der måske kan give dig noget mere information. Hvis disse muligheder ikke svarer på dine spørgsmål, så er det muligt at åbne en supportbillet, hvor du så vil få svar i løbet af nogle par dage.

  Anmeldelse

  Hvis du har haft tidligere erfaring med Fiverr, så kan dette deles her. Hvis du beskriver hvordan Fiverr har været i forhold til tjenesterne de tilbyder, hvordan sælgerne har været, responstid på kundeservice eller andet, så kan dette hjælpe andre mennesker med at vælge, om de gerne vil bruge Fiverr. Din anmeldelse kan være betydelig for folk der overvejer at bruge platformen. Din bedømmelse af Fiverr vil tælle mod en samlet vurdering af platformen, som der vil vise en generel vurdering af platformen.

  Fiverr
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Fiverr

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Fiverr et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Fiverr I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Fiverr?

  Fiverr er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Jobsøgning, B2B og Outsourcing

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fiverr gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.