DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Gør Det Selv

  Byggevejledninger kan være nyttige, når man skal i gang med et gør-det-selv projekt. Det kan dog være svært at finde byggevejledninger til forskellige slags projekter. Her har Gør Det Selv i samarbejde med dygtige håndværkere, skabt et bredt katalog af mange store lige så vel som små projekter, som der alle overholder bygningsreglementet. Her kommer du til at få adgang til hjælp i flere forskellige formater så som tegninger, modeller og videoer, der kan klargøre hvordan projektet skal fuldføres trin for trin.

  Hvad er Gør Det Selv?
  Gør Det Selv er et online magasin med fokus på gør-det-selv opgaver. Her har de vejledninger med trin for trin instruktioner på hvordan du gør alt fra at lægge gulv til at bygge et brændeskur. Med byggeprojekter kan man dog blive i tvivl om hvad der er tilladt, så her samarbejder Gør Det Selv med eksperter, for at være sikker på, at bygningsreglementet bliver overholdt. Deres udvalgte værktøjer er uafhængige af annoncører og producenter, hvilket gør at de kan give deres sande mening baseret på deres egen erfaring lige så vel som en række forsøg. Dette gør at de kan foreslå værktøj af højeste kvalitet så du får det du skal bruge til projektet. Gør Det Selv har snart 50-års jubilæum, og i den mængde tid har de samlet og lavet mere end 1000 byggevejledninger, som der alt sammen kan findes på deres hjemmeside.

  Produkter og tjenester
  Et abonnement ved Gør Det Selv giver adgang til mere end 1000 byggevejledninger, videoer af professionelle håndværkere, 3D-modeller og materialelister. Du får også adgang til artikler hvor forskellige slags værktøjer bliver testet, for at se om de duer til det hårde arbejde. Alt dette har man adgang til så snart man abonnerer. Her kan du også vælge om du vil have adgang til magasinet i fysisk form. Udover at du får detaljerede arbejdstegninger med mål, så får man også adgang til projekter der overholder bygningsreglementet, så du ikke kommer i problemer med loven.

  Kundeservice og klager
  At komme i kontakt med Gør Det Selv kan gøres over telefonen på 39103000 fra mandag-torsdag 09:00-17:00 og fredag 09:00-16:00. Det er også muligt at sende en mail til deres kundeservice på ks@bonnier.dk hvor du så vil få svar inde for 7 hverdage. Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller kommentarer til redaktionen kan du ringe til 39172000 eller skrive til gds@bonnier.dk. Her har redaktionen også deres egen kundeservice som du kan få adgang til ved kundeservice.nu. På kontakt siden for Gør Det Selv, kan du også læse abonnementsbetingelserne igennem.

  Anmeldelse af Gør Det Selv
  Byggeprojekter som man kan beskæftige sig selv individuelt med, er hvad Gør Det Selv har fokus på. Hvis du før har haft erfaring med abonnement eller byggeprojekter fra Gør Det Selv, kan du blive den betydende stemme for mange mennesker der overvejer at abonnere. Her er det din personlige erfaringer med Gør Det Selv, du vil kunne skrive om, for at hjælpe andre i den rigtige retning. Det kan være ting som hvordan hjemmesiden fungerer, kvalitet af kundeservice, indholdet de tilbyder eller andet.

  Gør Det Selv
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Gør Det Selv

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Gør Det Selv et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Gør Det Selv I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Gør Det Selv?

  Gør Det Selv er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Hus & Have

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gør Det Selv gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.