DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Greenpanthera

  Baseret på et koncept hvor du både kan spare penge og tjene penge. Spare penge på indkøb gennem partnerbutikker med platformen og tjene penge på spørgeskemaer.

  Om Greenpanthera

  Det er ikke nemt at finde konkrete informationer om Greenpathera og ejerkredsen eller historien om firmaet, alle udbetalinger sker i amerikanske dollars men firmaet har ikke megen information om sig selv på den relativt simple hjemmeside. Siden findes ikke på dansk, der findes en svensk version.

  En gudie til hvordan du bruger Greenpanthera.com

  Greenpanthera services

  Siden henvender sig til forbrugere der ønsker at spare penge på indkøb online for at opnå rabatterne skal du være medlem af siden. Det er nemt at oprette sig som medlem, men du behøver en PayPal konto til udbetalingerne. Fra platformen kan du vælge at handle direkte gennem de tilbudte shoplinks, der giver dig f.eks. 3% rabat på et specfikt køb.
  En anden mulighed er at udfylde spørgeskemaer, der er tilpasset din profil, f.x. din alder og dit uddannelses eller indtjeningsniveua. Spørgeskemaerne kan handle om alt fra madrasser til din oplevelse med et produkt, og du svarer nemt og ukompliceret på alle spørgsmål, hvorefter du får en mindre pengepræmie, f.eks 75 amerikanske cent eller ca 5 kroner.


  Det er gratis at tilmelde sig du får tilmed penge, 5 amerikanske dollars for at blive medlem, og der er omgående spørgeskemaer du kan svare på og tjene penge på. Udvalget af tilbud fra online butikker i Europa er på nuværende tidspunkt relativt begrænset men hvis ideen breder sig og flere butikker, også danske kommer med i konceptet er det naturligvis en meget attraktiv model. På sin vis kombinerer siden her kupon tilbud med muligheden for yderligere indtjening ved selv aktivt at deltage i markedsundersøgelser.
  Siden har eksisteret ca. 4 år og er hostet i Holland.
  Generelt er der mange spørgeskema sider på nettet, de fleste tilbyder pointløsninger og du kan svare på alverdens spørgsmål, denne side adskiller sig ved at tilbyde kontant udbetaling direkte til din Paypal konto. Som med alle disse sider er der ikke rigtig nogen garanti for hvor mange spørgeskemaer du kan udfylde og hvor mange der er til rådighed for netop din profil. Måske bare prøve, at tilmelde sig er gratis og herfra kan man så teste om man syntes det er noget der passer til ens egne forventninger.
  Greenpanthera.com er en nem side at anvende, der er ikke så mange funktioner og dermed behøver du heller ikke bruge så meget tid på at sætte dig ind i hvordan den fungerer. Det er muligt at tage penge ud til din Paypal konto så snart du har tjent mindst 30 dollars.

  Kundeservice og klager

  Siden tilbyder ikke at du kan ringe og der er ikke angivet nogen ejer eller firma, hvor du kan henvende dig for personlig kontakt, du kan skrive til en email, det er ikke defineret hvor lang tid du estimeret skal vente på svar.

  Anmeldese af greenpanthera.com

  Hvis du er medlem af denne side så skriv gerne her en anmeldelse til glæde for andre, det er vigtigt at dele sine meninger og oplevelse kun på den måde kan vi online hjælpe hinanden og hjælpe virksomheder til at forbedre deres service, tak for din feedback.

  Greenpanthera
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Greenpanthera

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Greenpanthera et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Greenpanthera I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Greenpanthera?

  Greenpanthera er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Online Undersøgelser og Spørgeskemaer, Øvrige Service Firmaer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Greenpanthera gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.