DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser LifePoints

  Lifepoints er et firma, som sikrer, der er mulighed for at give sin mening til kende ved at være en del af et stort netværk, hvor du gennemfører meningsmålinger, som du bliver betalt for at tage. Firmaet er et stort firma, som har mange andre firmaer blandt deres kunder, og der er altid noget at lave, hvis du har lyst. Du samler lifepoints, og der vil så være belønninger, alt efter hvor mange point, som du får samlet sammen. Det er derved helt op til en selv, hvor meget man vil bruge af tid, men der er en sammenhæng mellem, hvor lang tid du bruger, og hvor mange undersøgelser du tager, og hvor meget du får ud i den anden ende.

  Om Lifepoints

  Lifepoints er firmaet, som giver os mulighed for at bedømme og give vores mening til kende om de store firmaer, som vi alle handler hos, lige meget om vi tænker over det eller ej. De firmaer ved, at kampen om kunderne er benhård, og de vil gerne vide, hvad vi tænker om dem og deres kommende produkter og selvfølgelig også, om de produkter, som de sælger nu. Vi får muligheden for, når vi melder os ind i den store klub, at være tungen på vægtskålen, og det er lige hvad Lifepoints tilbyder os med deres undersøgelser. Og så får vi også gode produkter som en belønning for at være med på vognen.

  Services hos Lifepoints

  De services, som Lifepoints giver, er jo et tveægget sværd, for de store firmaer, som de tilbyder os at være med til at påvirke, fremstiller de produkter, som i de kommende år sendes på markedet, og Lifepoints giver de store firmaer en masse feedback, så de kan tilpasse deres produkter til det, som kunderne går og sukker efter. De giver selvfølgelig også os kunder en mulighed for at give vores mening til kende, for at vise, hvad vi mener og kender til firmaerne, som alle er globale spillere på de store markeder. For det giver de mulighed for at vælge mellem forskellige belønninger.

  Kundeservice og klager

  Kundeservice er ganske let at få fat i hos Lifepoints. Det er informationer, som du let finder på deres hjemmeside, og fra det sekund, du har sendt en e-mail til dem, så går der ikke længe, før de giver lyd fra sig.
  Det samme gælder for klager. Hvis du har noget, du gerne vi klage over, så svarer de lige så hurtigt, og der er ingen problemer med den service, som de giver deres kunder.

  Anmeldelse af Lifepoints

  Vær med til at bedømme firmaer, som du interagerer med, og giv et realistisk billede af dem med den nye metode at bedømme firmaer på. De fleste blandt os bruger de eksisterende firmaer, som i dag tilbyder os et billede af de firmaer, som vi ovevejer at handle hos, men denne gang er det en mere troværdig og mere objektiv måde, firmaerne bliver bedømt på, og du kan nu være en del af det store kor, som bedømmer firmaer rationelt og objektivt.

  LifePoints
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om LifePoints

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er LifePoints et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af LifePoints I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette LifePoints?

  LifePoints er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Online Undersøgelser og Spørgeskemaer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LifePoints gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.