DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser McAfee

  Det gælder om at beskytte både dig selv, din pc og dine oplysninger, når du er på nettet. Noget som alle er i dag, og der skal ikke meget til, før en hacker eller spyware kan finde vej ind til dine oplysninger og benytte sig af disse. Det kræver både sikkerhed og antivirus, begge dele noget, som McAfee tilbyder.

  Om McAfee

  McAfee er en spiller, der har været med på markedet fra den gang, hvor antivirus blev tilsendt på disketter eller cd-rom. De har derfor fulgt med i den udvikling, der har været på markedet for cyberkriminalitet næsten lige så længe som dem, der forsøger at ødelægge eller stjæle.
  Nu om dage er det fortsat antivirus, der er i højsædet, for der er mange steder på nettet, hvor man kan samle malware op. Noget åbenlyst, der skal undgås, andet meget mere sofistikeret, og hvor de færreste kan se, der er tale om problematiske filer eller links, før det er for sent. Her kommer McAfee ind i billedet og tilbyder state of the art sikkerhed for dig og dine oplysninger, så du sikkert kan surfe, shoppe og bruge alle former for medier online.

  Services hos McAfee

  Noget af det bedste ved McAfee er, at der er en gratis udgave, som alle kan downloade og bruge frit. Det er desuden ikke ualmindeligt, at McAfee som en service allerede er installeret, hvis du køber en ny pc, så du er sikret fra det øjeblik, du tænder den og logger på.

  Men også virksomheder kan få stor glæde af McAfee, der tilbyder målrettede løsninger til virksomheder, der kan beskytte mod phishing, angreb med virus, online afpresning, hacking og meget andet. Deres målsætning er ikke kun at tilbyde den bedste sikkerhed her og nu, men samtidig at være på forkant med udvikingen og dermed beskytte mod alt det, der vil komme i fremtiden. Alle huller skal være lukket hos McAfee.

  Kundeservice og klager

  Selvom McAfee har deres hovesæde i USA, så er deres mål verdensomspændende. De har til formål at alle skal kunne få glæde af deres produkter, at alle - private som virksomheder - skal være sikre, og de er ikke bange for at samarbejde med deres konkurrenter på markedet for at sikre, at dette mål nås.
  Alle kommer derfor nemt i kontakt med virksomheden, og løsningerne kan downloades på sikker vis direkte fra deres hjemmeside, så du hurtigt kan komme i gang med at sikre dit, om det er til hjemmebrug eller i professionelle sammenhænge.
  Der er samtidig en god forståelse for, at mange ikke forstår det tekniske i antivirus, og derfor kan alle også få hjælp gennem deres kundeservice og IT-afdeling til at finde den rette løsning nemt og bekvemt.

  Anmeldelse af McAfee

  Brænder du også for beskyttelse af dine oplysninger og din surfen på nettet, og har du erfaringer med at bruge McAfee til at hjælpe med denne sikkerhed, så kan du skrive en anmeldelse af dine oplevelser og brug af lige dette program her på hjemmesiden. På den måde kan andre også komme i gang med at sikre deres oplysninger.

  McAfee
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om McAfee

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er McAfee et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af McAfee I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette McAfee?

  McAfee er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Softwareløsninger

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van McAfee gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.