DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Microsoft

  Der findes ikke mange derude, der ikke har hørt om Microsoft og deres produkter. Det er næsten ikke til at købe en computer, uden den kommer med Windows, der er det styresystem, Microsoft står bag. Office-pakken kender mange også, og den er standard i både skoler og på arbejdspladser.

  Om Microsoft

  Stifteren er Bill Gates, som lige så mange kender. Han står bag styresystemet Windows, der efterhånden har mange år på bagen. Der kommer løbende nye udgaver og opdateringer til systemerne, så alle kan bruge dem på deres computere. Office-pakken med Word, Excel, Powerpoint med mere er også programmer, som rigtig mange benytter dagligt. Desuden er der Internet Explorer, som er den browser, de fleste bruger i deres hverdag. Windows er som regel standard og følger med, når du køber en pc. Det samme gælder Explorer, men Office-pakken og mange andre programmer kan tilkøbes som apps, så alle kan få det, de skal bruge til deres behov.

  Services hos Microsoft

  Det, Microsoft er mest kendt for, er deres styresystem. Du kan tilgå det hele herfra, du kan beskytte din adgang med en kode, du kan installere de apps, du skal bruge, du kan få adgang til internettet, du kan få antivirus og meget andet. Der er i de nye udgaver større og større mulighed for at gøre dit Windows mere personligt med baggrundsbilleder og lyde, og der er næppe to udgaver af Windows, der er ens. Mange bruger også Outlook som både e-mailprogram og kalender, og arbejder du på et kontor, så er du som så mange andre daglig bruger af deres mange programmer og features.

  Kundeservice og klager

  IT er om noget, der kan drille, og det gælder både Windows og de mange andre programmer, Microsoft står bag. Der er derfor fejl, der kan opstå, og langt de fleste kan du klare selv. Der er et stort netværk på nettet med folk, der fortæller om løsninger, men det bedste er at bruge Microsofts egen hjemmeside. Her er der guides og løsninger til alle tænkelige problemer, og det hele er selvfølgelig på dansk, så alle kan være med. Kan du ikke finde løsningen, eller har du svært ved at løse det selv, så kan du sagtens vælge at ringe til deres kundeservice i stedet. Her guider de dig gerne gennem dine problemer, og de kan også sende en fil til dig, hvis der er noget ved dit program, der skal udbedres. Du kan også vælge at skrive til dem, hvis de foretrækker den løsning, men selvom de vil svare hurtigt, så er de to andre muligheder hurtigere. Noget, der betyder meget, for IT skal gerne virke perfekt hele tiden, da de fleste er afhængige af det i deres hverdag.

  Anmeldelse af Microsoft

  Microsoft er meget svært at komme udenom, og stort set alle bruger det, men det er ikke ensbetydende med, at der ikke er plads til ris og ros. Den kan du være med til at give dem her på hjemmesiden, hvor alle typer af virksomheder anmeldes, så andre kan få et ærligt billede af dem.

  Microsoft
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Microsoft

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Microsoft et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Microsoft I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Microsoft?

  Microsoft er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Softwareløsninger

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Microsoft gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.