DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Skillshare

  Har du haft lyst til at lære noget specifikt indefor et bestemt område? Til dette er et kursus helt oplagt, men hvor finder man sådan et kursus? Hvis du før har prøvet på at øve dig på noget, så har du sikkert fundet videoer og guides online. Problemet med dette er dog at kvaliteten på indholdet kan variere meget, og det kan være svært at finde det man leder efter. Dette er hvad der gør Skillshare nyttigt.

  Om Skillshare

  Skillshare er en online læringsplatform hvor folk kan dele deres evner, så folk kan lære hvordan man gør noget nyt, eller som Skillshare selv beskriver det, "inspirerer opdagelse igennem kreativitet". Platformen er lavet til elever og lærere, der gerne vil øve sig på noget, eller lære fra sig. Hvis du gerne vil arbejde, men Skillshare ikke er noget for dig, så kan du se andre jobsøgningsmuligheder på vores side.

  Produkter og tjenester

  En bred mængde kurser er tilgængelige på Skillshare. Det er muligt at blive en der gør kurser tilgængelige, så man kan tjene penge på det. Det er så også muligt at finde kurser på Skillshare, så du kan forbedre dine evner inde for et bestemt emne. Hvis man gerne vil have adgang til de mange kurser der er tilgængelige på platformen, så skal man have et medlemsskab hvor man kan betale månedligt eller årligt. Medlemsskabet giver adgang til flere tusinde klasser, som du kan tage brug af. Hvis du har Skillshare appen, så kan du også gemme nogle af klasserne så du kan få adgang til dem offline. Du slipper også for reklamer, og du får adgang til et fællesskab af elever og lærere, hvor du kan få hjælp, feedback og tale med folk der har samme interesse.

  Kundeservice og klager

  Hvis du har brug for mere information eller vil stille Skillshare nogle spørgsmål, så har de et hjælpecenter. Her kan du søge efter hvad du har brug for, hvor der måske vil komme resultater der kan hjælpe. Du kan også læse nogle forskellige kapitler der kan hjælpe. Her er der kapitler for elever, lærere og teams. Hvis dette ikke virker, så kan du kontakte dem over deres chat, hvor deres beskeder så bliver sendt til din mail.

  Anmeldelse

  Hvis du har brugt Skillshare før, så kan du skrive en anmeldelse om din oplevelser med læringsplatformen her. Du kan også læse andre folks bedømmelser på den her side, hvor du så kan se forskellige meninger og oplevelser med den samme platform. Din mening går mod en samlet vurdering af Skillshare, som folk der i tvivl, kan bruge til at vælge om de vil bruge Skillshare eller ej.

  Skillshare
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Skillshare

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Skillshare et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Skillshare I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Skillshare?

  Skillshare er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Skillshare gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.