DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser StepStone

  Leder

  og karriere side, her finder du spændede jobs. Hele verdens lokale rekruteringsside.

  Om StepStone

  StepStone var en af verdens første virkomheder til at tilbyde jobsonline, den blev grundlagt i 1999 i Oslo og var Norsk og børnsnoteret på den Norske børs indtil 2009, hvor aktivemajoriteten blev overtaget af Tyske Axel Springer koncern. Siden 2014 har StepStone.dk været ejet af JobIndex A/S koncernen, der også tæller Computerworld, Jobindex og IT-JOB bank, som del af et stort Netværk tilbydes online annoncering af job i 140 lande, netværket har mere end 20 millioner besøgende hver måned og håndterer næsten 300.000 nye annoncer hver måned. StepStones vision er at være den jobportal, der bedst forstår at et godt arbejdsliv giver et godt liv.

  StepStone Services

  Som jobsøgende finder du Leder og Karriere job inden for følgende kategorier:

  Ledelse

  , Salg & Indkøb, Økonomi, Regnskab & Revision, Markedsføring & PR, Medicinal / Biotek, Administration / Kontor, Human Resources, Bank, Finans & Forsikring, Ingeniør, IT, Jura.
  Du er altid sikker på at de job der annonceres på StepStone er seriøse og relevante jobs, der altid afspejler et job i en virksomhed.

  Stepstone er mere end bare en side, der viser jobopslag, du finder utroligt mange interessante artikler om din karriere og relevante informationer om joblivet i Danmark. Du kan læse om lederegenskaber, blive bedre til at forstå jobmarkedet lede blandt de interessante karriereråd og forstå mere om, hvordan du undgår stress, få ideer til dit CV og meget meget mere.

  Du kan naturligvis oprette et CV på siden, dermed bliver du også fundet af virksomheder, der leder efter medarbejdere med præcis dine egenskaber. Opret dit CV på bare 5 minutter, det er nemt, gratis og du får en meget kortere vej til et nyt job.

  Når du oprettet en profil får du adgang til en række funktioner, der er reserveret for dig der har en profil. Du får din egen side og kan oprette en jobsøgningsagent, der gør det meget nemmere for dig at holde styr på alle de nye job, du får tilmed en email direkte med besked når et job matcher dig.

  Som jobsøger på StepStone får du adgang til spændede artikler og mange jobannoncer, det er helt gratis og du kan vælge at lade dit CV ligge i dvale i perioder, hvor du ikke er aktivt søgende, eller du kan være anonym, hvis du foretrækker at din nuværende arbejdsgiver ikke skal møde dig her.
  Som virksomhed kan du annoncere efter den helt rigtige medarbejder til præcis dit job, at ansætte medarbejdere er en af de vigtigeste funktioner i en virksomhed, og du vil naturligvis gerne sikre dig at så mange potentielle kandidater som muligt har set din annonce kun på den måde er du sikker på det få den bedste medarbejder. StepStone, kontakt StepStone for meget mere information. Er du et rekrutteringsbureaukan du tilmelde dig StepStone og få adgang til tusindevis af CV-er for dermed at være sikker på at optimere din søgning efter den helt rigtige kanditat til din kunde. StepStone har mange års erfaring og er optimeret til præcis dit brug.

  StepStone Kundeservice og klager

  Find StepStones Kontakt oplysninger her. Virksomheden har almindelige åbningstider.

  Anmeldelse af StepStones´s service og produkter

  Er du kunde eller bruger hos StepStone.dk hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.

  StepStone Danmark presentations video

  StepStone
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om StepStone

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er StepStone et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af StepStone I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette StepStone?

  StepStone er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Jobsøgning, B2B og Outsourcing

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van StepStone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.