DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Wype

  I butikker og på forskellige hjemmesider, kan det være svært at finde magasiner der er interessante. Udover at typen af magasiner kan variere meget fra butik til butik, så kan det også være svært at finde et magasin, med fokus på et specifik emne.

  Om Wype

  Wype har fokus på at levere viden og underholdning i høj kvalitet, så du altid kan finde noget inde for et specifikt emne. Om det er træning, videnskab, mode og andre emner, så gør Wype dette tilgængeligt. Med kendte titler som COSTUME, National Geographic, Bo Bedre og mange flere, så kan du altid finde information med høj kvalitet, som der passer til dine interesser.

  Produkter og tjenester

  Wype tilbyder mange forskellige magasiner, som du kan få adgang til online på deres hjemmeside. Hvis du er i tvivl om du vil bruge deres service, så kan du tjekke hvad for nogle magasiner, der er til rådighed før du får et abonnement. Hvis du dog stadig er i tvivl, eller bare gerne vil prøve at se om deres service er noget for dig, så har du en måned gratis. Med et abonnement får du adgang til mere end 500 magasiner, så du kan altid være sikker på at du kan finde noget der er værd at læse. Hvis du gerne vil læse magasiner, men ikke har adgang til internet, så kan du også downloade magasiner til offline brug. Hvis i er flere i familien der gerne vil bruge Wype, så kan i også gøre dette på ét abonnement, eftersom Wype giver adgang til profilen på fem forskellige enheder. Dette inkluderer mobiler, tablets og PC'er.

  Kundeservice og klager

  Har du brug for at kontakte Wype kundeservice? Hvis du har nogle spørgsmål du gerne vil stille så kan du ringe til 39103000, fra mandag til torsdag09:00-17:00 og om fredagen fra 09:00-16:00. Det er også muligt at sende en mail til ks@bonnier.dk, hvor du vil få svar inde for 7 hverdage. Det kan dog også være at deres side med ofte stillede spørgsmål, kan svare på de spørgsmål du har.

  Anmeldelse

  Hvis du har brugt Wype, så kan du skrive om din erfaring her. Denne anmeldelse er offentlig, så andre mennesker har nemmere ved at vælge om de vil bruge Wype, eftersom de kan se andre folks erfaring med det her. Din anmeldelse går til en samlet bedømmelse af Wype, så tjenesten får en generel vurdering. Din anmeldelse kan handle om din erfaring med deres udvalg af magasiner, deres kundeservice eller andre ting relateret til Wype.

  Wype
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Wype

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Wype et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Wype I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Wype?

  Wype er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Øvrige Service Firmaer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wype gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.