123 Reg

Alle anmeldelser

123 Reg

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

123 Reg

Det kan være en udfordring at få din virksomhed til at skille sig ud. 123 Reg's hjælper dig med at forenkle denne bestræbelse. Det giver dig mulighed for ubesværet at promovere dine tjenester på tværs af flere kanaler og engagereflerekunder.

Med denne suite kan du oprette og administrere dine egne engagerende Google-annoncekampagner, optimere dit websted til søgemaskiner, vises i lokale biblioteker og meget mere. Du får endda regelmæssige rapporter, så du kan spore og forbedre dit websteds ydeevne.

Har du brug for at bygge en hjemmeside fra bunden?
Uanset hvad, så er 123 Reg her for at gøre det nemt for dig. Og for at få det til at fungere. Hvis din online forretning har succes, er vores også det.

Det er derfor, deres produkter er designet til at gøre dit websted pålideligt og synligt, professionelt og præsentabelt, i ethvert format, fra desktop til mobil. Hurtigere sideindlæsning, højere onlinesikkerhed, konstante opdateringer, elegante og effektive værktøjer, der driver trafik til din hjemmeside. De gør alt, hvad de kan for at få dig til at virke som en, folk gerne vil handle med.

Hvem er 123 Reg?
Med over 20 års erfaring er de en domæneudbyder, og de hjælper dig med at voksedinonlineforretning, uanset dit niveau af teknisk ekspertise.

Over 1 million websteder er forbundet til deres tjenester, og de har tillid til hundredtusindvis af virksomheder, som hver dag er afhængige af vores produkter og tjenester. Uanset om du har brug for domæner, websteder, hosting, e-mail eller marketingværktøjer, tilbyder de en række overkommelige og jargonfrie produkter til alle, der leder efter en nem og problemfri måde at komme i gang online.

Hvis du har brug for hjælp, er deres dedikerede supportteams tilgængelige via telefon, live chat eller billet til at hjælpe med eventuelle spørgsmål, du måtte have. De har også en række dybdegående artikler og videotutorials tilgængelige. De bruger kun hardware fra verdens førende producenter, inklusiv de nyeste HP- og Dell-servere og den seneste generation af Intel-processorer.

Derudover er deres miljøvenlige datacentre drevet af lavenergisystemer, som hjælper dem med at beskytte miljøet og samtidig spare deres kunder penge.

Har jeg brug for teknisk viden for at være vært for en hjemmeside?
Lidt FTP-kendskab er nyttigt, da dette er den nemmeste måde at uploade din hjemmeside til din hostingpakke. Med applikationerne inkluderet i din pakke og det brugervenlige kontrolpanel kan du dog nemt få din hjemmeside online. Vi har også en omfattende supportdatabase med mange trin-for-trin artikler og videoer til at hjælpe dig på vej.

Hvordan var det at prøve 123 Reg?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med 123 Reg. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.